Punkthus - Fritliggende hus med funktionel indretning
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Punkthus

I vores punkthus har vi kombineret den praktiske indretning fra funkishuset og den ydre arkitektur fra længehuset. Vi opfører alle punkthuse som fritliggende enfamiliehuse, hvilket giver mulighed for at skabe hyggekroge og terrassemiljøer hele vejen rundt om boligen. For at udnytte udearealerne og integrere dem i boligens kvadratmeter, er der nem adgang til have og terrasse fra boligens centrale rum.

Punkthuset har ingen spildplads, og hver m2 udnyttes til fulde. Det er muligt at tilkøbe loft til kip, hvis I også ønsker at tilføje rummene ekstra dimension. De kunder der vælger loft til kip oplever at det åbner rummene op. De store skrå vægflader tilfører punkthuset en særlig og unik charme og indbyder til en anderledes indretning. Hvis I vælger loft til kip, vil det gælde for hele huset.

Da punkthuset er fritliggende giver det ekstra muligheder i forhold til plantegningen. Indgangspartiet kan placeres i umiddelbar forlængelse af carporten eller flyttes hvis I ønsker en entré med en mere central placering i huset. I det hele taget er der stor valgfrihed i forhold til planløsning, når det gælder punkthuset.    

Hvad koster et punkthus?

Vi bygger punkthuse i forskellige prisklasser. Klik her hvis I ønsker at se priseksempler og plantegninger for punkthuse. Som oftest vælger vores kunder et punkthus på 120 – 160 m2, og det samlede boligareal har naturligvis betydning for prisen.

Indretningen og design i forhold køkken, bad, gulve og lofter skal matche jeres ønsker og budget.  De forskellige tilvalg er med til at fastsætte den endelig pris på jeres nye punkthus.

Forud for opførelsen af huset vil I komme til et møde hos Levehuse. Her er det vigtigt for os, at vi forventningsafstemmer, så vi kan skabe et hus, der lever op til jeres drømme og økonomi. Det er vores erfaring, at vi får skabt de bedste løsninger, når I føler jer trygge og hørt gennem hele byggeprocessen. Vi sørger for, at det bliver en nem, enkel og effektiv proces, som både førstegangskøbere såvel som jer, der har prøvet det hele før, sagtens kan overskue. Vi følger altid byggeprojektet til dørs, og når I har taget beslutningerne om husets indvendige udformning, kan I trygt overlade resten til vores kompetente håndværkere.

Find inspiration til dit punkthus  

Er I interesseret i at høre mere om vores punkthuse i eller omkring Silkeborg og Midtjylland samt de mange fordele ved at bygge hus gennem Levehuse? Så book nemt og hurtigt et møde her. Hos Levehuse A/S står vi altid klar til at besvare jeres spørgsmål og hjælpe jer, så I kan få bygget jeres drømmehus.

Har I brug for at se et allerede opført punkhus og ikke bare en plantegning, inviterer vi jer genre med indenfor i et af de punkthuse, vi er i gang med at opføre. Her kan I få en bedre fornemmelse af husets, rummene, kvaliteten og karakteren forud for den store beslutning om, hvorvidt et punkthus er den rigtige løsning for jeres familie.

Punkthuset er en kombination af den praktiske indretning i funkishuset

Et hus uden spildplads, hvor hver m2 er udnyttet til perfektion.

Nuværende projekter