4 boliger i Falkenlunden | Gjern
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Falkenlunden - Gjern

4 vinkelhuse 130-150 m2

Falkenlunden

Hvis du vil bo midt i Søhøjlandets smukke natur, i et område, hvor der værnes om det nære lokalsamfund, så er placeringen af Falkenlunden ideel for dig. Med en beliggenhed tæt på både golf resort, mountainbikespor, vandreruter og indkøb, er Falkenlunden et lille smørhul. Ungerne kan gå i den lokale skole, der ligger i cykelafstand fra boligerne. For de yngste er der pasningsmulighed i Gjern Børnehus eller naturbørnehaven ’Naturligvis Troldbjerg’.

Falkenlunden er en del af et lille nybyggerområde bestående af 14 nyopførte rækkehuse samt 20 nybyggede lejemål. Området har direkte adgang til Falkenkær Sø, hvor der er fine fiskespots.

De 4 boliger er tegnet som vinkelhuse med sadeltag. Boligerne bygges sammen i carporten således at grundarealet udnyttes bedst muligt. Vinklen der vender mod syd/øst skaber en naturlig afskærmning og hyggekrog i haven. Uderummet er designet til at man kan nyde solen i den private sfære der vender ud mod fællesarealer og regnvandsbassin.

 

Se brochureBoliger i samme prisklasse

Funder Trindager

130 m2 dobbelthus fra 2.695.000,-

Læs mere om projektet

Lind - Herning

Dobbelthus 120 m2 fra 2.595.000,-

Læs mere om projektet

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehuse frem. Book fremvisning hos Nybolig på 86 82 66 00 eller mail jie@Nybolig.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til kr@levehuse.dk