Funder Nørskov udsolgt på 8 måneder | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funder Nørskov udsolgt på 8 måneder

Høj tilvækst i Silkeborg Kommune

I 2020 havde Silkeborg Kommune den næsthøjeste tilvækst blandt landets 98 kommuner. Funder området har vist sig at være særligt populært, og det oplever vi også hos Levehuse, hvor vi ved indgangen til 2. kvartal af 2021 må melde udsolgt på vores projektbyggeri i Funder Nørskov. De 27 boliger er solgt på blot 8 måneder.

I det nye boligområde Funder Nørskov påbegynder vi i uge 17, 2021 opførslen af de 27 boliger. Området kommer til at rumme 5 forskellige boligtyper, henholdsvis: længehus, funkishus, gårdhavehus, punkthus og retrohus.

Funder - et populært nybyggerkvarter

Som nybygger i Funder bliver man en del af et velfungerende lokalsamfund, som er i gang med en positiv udvikling. Der er legepladser, idrætsanlæg og indkøbsmuligheder indenfor kort afstand.  De kunder vi har solgt boliger til i Funder Nørskov har allerede i byggeprojektets opstart udvist interesse for, at blive en aktiv del af lokalsamfundet og taget initiativ til at få en godt naboskab stablet på benene.

Vil du møde dine naboer?

På initiativ fra de nye boligejere, er der startet en gruppe på facebook, hvor de kommende naboer kan skrive sammen og præsentere sig for hinanden. Hvis du/I har købt bolig i området, er her et link til gruppen, så du/I også kan møde jeres nye naboer. Gruppen hedder Funder Nørskov – Levehuse