Hvad koster det at bygge nyt hus? | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Hvad koster det at bygge nyt hus?

Går du med tanker om at bygge nyt hus? Og overvejer du, hvad det vil koste? I mange tilfælde er det billigere at bygge nyt fremfor at købe et gammelt hus, simpelthen fordi de eksisterende huse på markedet tit kræver renovering og energioptimering.

Bygge nyt eller renovere?

Mange glemmer eller undervurderer, hvad det kræver og koster at renovere et ældre hus. Når I overvejer prisen for at bygge nyt hus ift. at købe, så tænk også på, at I med et nyt hus ikke skal tænke på renovering og vedligehold de første mange år, og at I i et nyt hus vil få et sundere indeklima.

Den største udfordring for de, der vælger at renovere er ofte uforudsete omkostninger. Man ved aldrig helt, hvad der gemmer sig under gulvbrædderne eller i væggen. Når I bygger nyt med Levehuse slipper I for disse bekymringer. Her ved I hele tiden præcist, hvad det vil koste jer. Det er kun jeres egne tilvalg, der kan ændre på prisen. 

 

Få en nøjagtig pris på dit nye hus

Hos Levehuse kan I få en helt nøjagtig pris for, hvad det koster at bygge hus – oven i købet inkl. byggegrund, som for mange nybyggere er lidt af en joker. Under vores aktuelle projekter kan I se priser på helt konkrete huse på helt konkrete byggegrunde.

Det betyder, at I fra begyndelsen kender den endelige pris på jeres hus. I har ingen usikkerhed i forhold til at få valg af grund og hus til at passe sammen. Levehuse har designet huset efter grunden, og jeres pris er alt inkl.: grund, byggemodning, anlæg af vej, hus og – i mange tilfælde – carport og redskabskur.

Et typehus fra Levehuse kommer med nogle standardløsninger indenfor inventar og materialer. Hvis disse løsninger ikke passer ind i jeres drømmehus, har I mulighed for at tilvælge andre elementer, hvilket naturligvis påvirker prisen.

Hvis I har specifikke præferencer indenfor hårde hvidevarer, eller du ønsker en helt bestemt bordplade, kan dette tilvælges. Tilvalgene påvirker prisen på huset. Tilvalgsmulighederne er forskellige fra hus til hus – eksempler på tilvalg er væghængte toiletter, gipslofter eller overdækket terrasse. Alle tilvalgene tillægges prisen på huset. Levehuse hjælper gerne med rådgivning ifm. jeres valg – og I får altid en fast pris på, hvad tilvalget kommer til at koste.

 

Vi hjælper gerne

Vi tager gerne en snak med jer omkring jeres boligdrømme, og de projekter vi tilbyder. Vi hjælper også gerne med at opstille budgetter på baggrund af vores egne projekthuse til brug i jeres jagt på boligdrømmen.

Kontakt os – og hør nærmere.