Rækkehuse til investering i Silkeborg | Bolig investering | Læs mere
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Investor

Levehuse opfører rækkehuse for investorer og er din erfarne totalentreprenør i byggeprocessen. Vi har indgående kendskab til projektudvikling, byggemodning og opførsel af moderne rækkehuse. Som investor er du garanteret kompetent projektledelse, når vores team iværksætter og håndterer alle nødvendige procedurer og processer.

Sikkerhed med totalentreprisekontrakt

Med Levehuse som totalentreprenør er du sikret rækkehuse af høj kvalitet. Med afsæt i ATB 18 udarbejder vi en totalentreprisekontrakt med løbende stader, så du som bygherre ved hvad du får for pengene. Vores tegnestue projekterer byggeriet i samarbejde med byggeafdelingen, og på pladsen koordineres arbejdet professionelt af vores interne byggeledere.

Byggeriet udføres af uddannede fagfolk, der leverer et ærligt håndværk, så de nøglefærdige projekter leveres fejlfri og indflytningsklare. Levehuse står for kvalitetssikring og tilsyn med arbejdets udførelse.

Investor cases

Vi bygger både for de investorer der vil anvende boligerne til udlejning, og for de investorer der vil opføre og sælge boligerne videre med fortjeneste.

Vi bygger vores investeringsejendomme i de samme eftertragtede områder, som vi bygger vores salgshuse. Vores investorer skal, ligesom vores privatkunder, have fra øverste skuffe. Derfor kan du som investor hos Levehuse også forvente, at vi leverer samme høje kvalitet i vores arbejde og materialevalg, som når vi bygger typehuse. Et Levehuse er et Levehus, og vi bygger altid boliger, som vi gerne selv vil bo i.

Vi har god kontakt til vores investorer gennem hele forløbet og har de sidste 5 år også bygget for flere tilbagevendende investorer. Vi ser det som et kvalitetsstempel, når en investor vender tilbage, og vil have opført en række nye boliger.

Hvis du som investor allerede ejer et jordstykke, hvor du vil opføre boliger, hjælper Levehuse gerne med dette. Vi håndterer alle processer fra bar mark til færdigt byggeri.

 

24 seniorboliger

Sommerfugleparken, Silkeborg

Download portefølje

40 salgsboliger

Kildeparken, Århus

Download portefølje

2 x 12 lejeboliger

Valdemars Have, Voel

Download portefølje

16 lejeboliger

Trindagervej, Silkeborg

Download portefølje

4 lejeboliger

Gudenåskrænten, Silkeborg

Download portefølje

21 lejeboliger

Funder have, Silkeborg

Download portefølje

28 lejeboliger

Helleparken, Silkeborg

Download portefølje

2 lejeboliger

Gudenåskrænten, Silkeborg

Download portefølje

34 lejeboliger

Dronningehøjen, Silkeborg

Download portefølje

38 lejeboliger

Gødvadgårdsvejhusene, Silkeborg

Download portefølje

Er du vores næste investor?

Privat investor eller ejendomsudbyder, vi hører gerne fra dig, hvis vi skal bygge dit næste investeringsprojekt. Kontakt os for at høre mere om, hvilke aktuelle projekter vi kan tilbyde, så dine penge kan komme ud og arbejde.

Kontakt os