Lønnebergvej nr 17 til salg
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Lønnebergvej nr. 17

Funkisbolig på 130 m2

Nybygget funkisbolig

Hvis du drømmer om en indflytningsklar, nybygget bolig, kan Lønnebergvej 17 være det ideelle valg for dig. Boligen er netop opført og står indflytningsklar i et nybyggerkvarter med 33 nybyggede Levehuse. De øvrige boliger er solgt og størstedelen er opført og afleveret til vejens nybyggere.

Udearealerne, have og terrasse, er ikke etablerede, men står klar til, at du kan sætte dit præg på boligens udtryk med højbede, hyggekroge og hvad du ellers drømmer om.

 

Planløsning

Funkisboligen er designet med en planløsning, der tilgodeser hygge i det store lyse køkken alrum og en stue der er elegant afskærmet fra madlavningen. Med denne planløsning kan der både kokkereres og slappes af på samme tid. 

Køkkenet er vinkelformet og har masser af skabsplads til opbevaring. Fra stuen er der direkte adgang til udearealerne, og det vil være oplagt med en terrasse her på den sydvendte del af grunden.

Boligen rummer et praktisk bryggers med både vaskemaskine og tørretumbler, en forældreafdeling med eget badeværelse og walk-in samt yderligere tre værelser, der deler adgang til et fælles badeværelse og toilet. Det ene værelse er tiltænkt som hjemmearbejdsplads.

Der er opført en carport og et redskabsrum på 6 m2. Carporten ligger i skel og er sammenbygget med naboens carport.

Download plantegning

Interesseret i Lønnebergvej nr. 17

Har du spørgsmål til boligen eller vil du gerne bestille en fremvisning så kontakt Nybolig på 86 82 66 00 eller mail jie@Nybolig.dk 

Se billeder fra området

Vi har afleveret en lang række boliger på Lønnebergvej. Her kan du se billeder af de omkringliggende boliger.