Boligkøb ved Levehuse | Trygt og sikkert boligkøb
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Trygt og sikkert boligkøb med Levehuse

Dette er en kort gennemgang af boligkøbets faser. Hvis I har spørgsmål, må I endelig kontakte os.

1. Introduktion hos ejendomsmægler

Hos ejendomsmægleren bliver I sat ind i projektet og får gennemgået salget. I har måske været ude at se et af vores udstillingshuse eller et lignende hus, og har nu underskrevet købsaftalen.

I skal sikre jer, at I har følgende:

  • Købsaftale med bilag og foreløbig afleveringsdato (kan variere fra den endelige dato iht. købsaftalens betingelser)
  • Materialebeskrivelse og tilvalgsliste
  • Evt. brochure og basistegninger

 

Link til Nybolig v/Jesper Lyngsø

2. Reserver jeres drømmebolig

Har I fundet jeres drømmehus, og vil I være sikre på, at det bliver jeres, har I mulighed for at reservere grunden og huset. Reservationen gælder normalt i 6 dage. I den periode kan I gennemgå projektmateriale, købsaftale og bilag. Det er også fornuftigt at tage en snak med jeres bank og eventuelt en advokat. Der er ingen omkostninger eller forpligtelser forbundet med denne type reservation, som i øvrigt til enhver tid kan annulleres inden for den aftalte godkendelsesfrist.

3. Underskrive købsaftale

Når I har besluttet jer for at købe den reserverede bolig, aftales et møde med ejendomsmægleren med henblik på at gennemgå og underskrive en købsaftale, der fungerer som en reservation. Købsaftalen underskrives med forbehold for jeres banks og advokats godkendelse i sin helhed.

Der er altid 6 hverdages fortrydelsesret. Levehuse underskriver købsaftalen, som sælger, senest 3 dage efter, at I har underskrevet købsaftalen. Ejendomsmægleren hjælper jer gerne i processen. I banken og hos realkreditinstitutterne kan I få rådgivning omkring valg af låntype til jeres nye bolig.

4. Mulighed for at vælge

I har mulighed for at sætte jeres eget personlige præg på indretning og vælge flere af materialerne til jeres nye bolig. Vi starter processen med at invitere til et tilvalgsmøde hos Levehuse. Her gennemgår vi tilvalgsmulighederne og giver jer et samlet overblik over materialerne. Vi skitserer samtidig en plantegning af huset som passer til jeres behov og ønsker.

5. Byggeperioden

Vi vil løbende gennem hele processen holde jer opdateret om de seneste tiltag på byggeriet og orientere jer om vigtige beslutninger, I skal træffe frem til og under byggeperioden.

Inden byggeperioden igangsættes, indhenter vi alle de nødvendige beregninger og tilladelser til husbyggeriet. Vi samler op på jeres tilvalg, tilretter de endelige tegninger på huset, så som: plantegninger, snit og facadetegninger. Tegningerne sendes til jer sammen med en materialevalgsprotokol til endelig godkendelse, således der er vished om, at alt udføres som I ønsker det.

Under byggeperioden dækker Levehuses entrepriseforsikring.

6. Overtagelse af boligen

Når I får nøglerne til jeres nye bolig, vil vi samtidig grundigt gennemgå boligen sammen med jer. Den fælles gennemgang sikrer, at boligen har den kvalitet, vi har lovet jer, så I trygt kan flytte ind.

Et år efter overtagelsen vil vi gennemgå boligen sammen med jer for at sikre os, at boligen fortsat er, som den skal være. På den måde garanterer vi for kvaliteten af jeres nye bolig – også når I har overtaget den.

Levehuse tegner, inden overdragelsen, den 10 årige lovpligtige byggeskadeforsikring, som sikrer jer som forbruger ved byggeskader. Udgifter til denne er indeholdt i jeres fastprisaftale.

7. Betaling

Hos Levehuse betaler I først grund og hus ved indflytning. Der er ingen delbetalinger undervejs. Det fulde beløb betaler I først, når I har nøglen i hånden. Dette gælder også for jeres evt. tilvalg hos vores samarbejdspartnere.