Gårdhavehus i Sejs-Svejbæk
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Kildetoften 30 Sejs-Svejbæk

Gårdhavehus, dobbelt carport

Kildetoften i Sejs-Svejbæk

Drømmer du om at skabe dit eget hjem i en af Silkeborgs mest attraktive bydele? Kildetoften nr. 30 i Sejs-Svejbæk venter på dig. Med en grund på imponerende 700 kvadratmeter og beliggende blot få hundrede meter fra Sindbjerg Stoubjerg, tilbyder denne unikke placering en idyllisk ramme til at bygge et gårdhavehus. Boligen på 150 m2 har en rummelig og veldisponeret planløsning. Du sætter selv de endelige streger sammen med vores tegnestue, så boligen passer til dine ønsker.  

Forestil dig et hjem, hvor lys og luft strømmer ind gennem de store vinduer og skaber en forbindelse til den 43 kvadratmeter store gårdhave. Her får du dit eget private frirum, hvor du kan nyde solrige dage og hyggelige aftener under åben himmel.

Pakkeløsning 

Boligen er designet med en dobbelt carport med ovenlys. I overdækket er der indbygget et redskabsrum samt mulighed for cykelparkering. Boligen ligger tæt på Borresø, så der er mulighed for at tage på vandeventyr og udforske de smukke Silkeborg søer - en kort gåtur fra dit eget hjem.

Området

Sejs er kendt for sin smukke natur og er omgivet af skov og søer. Byen ligger ned til Brassø, som er en del af Gudenå-systemet mellem Julsø og Borresø. Der bor godt 4.500 mennesker i Sejs, hovedsageligt børnefamilier. Byen er populær og rummer mange nybyggede boliger. 

 

Andre muligheder for gårdhavehus

Funder

Byg gårdhavehus på 130 - 190 m2 fra 3.145.000 kr.

Læs mere om Funder

Lundsgade

Byg et gårdhavehus i gåafstand fra Silkeborg midtby

Læs mere om Lundsgade

Øster Bordingvænget

Byg op til 190 m2 tæt på Balle i Silkeborg

Læs mere om boligen

Interesseret?

Har du spørgsmål til projektet så kontakt vores faste samarbejdspartner, Nybolig på 86 82 66 00 eller mail jpl@Nybolig.dk 

Spørgsmål til plantegningen?

Kontakt Levehuse på: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til kr@levehuse.dk