Få job som maler hos Levehuse - gerne makkerpar
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Dygtige fagfolk

Hos Levehuse ser vi det som vores vigtigste opgave at kunne levere flotte kvalitetshuse til vores kunder. For at kunne holde samme høje kvalitet igennem hele projektet, ansætter vi derfor også vores egne malere. Vi søger derfor altid at have uddannede, dygtige og engagerede malere som en del af vores håndværkerteams, der primært arbejder på projekter i Silkeborg-området.

 

Bliv maler hos Levehuse

Som maler hos Levehuse bliver du en del af en ambitiøs og anerkendt virksomhed. Vi vægter godt håndværk, tillid og ordentlighed højt, og sammen arbejder vi mod at opfylde disse værdier. Hos Levehuse sætter vi en ære i vores arbejde, og vi omfavner de kompetencer, vi hver især har, inden for både de håndværksmæssige og administrative opgaver. Desuden gør vi meget ud af at skabe et socialt fællesskab for vores medarbejdere, og derfor vil der jævnligt afholdes sociale arrangementer, hvor vi på tværs af afdelinger kan komme hinanden ved.

 

Frihed under ansvar

Som maler kommer dine arbejdsopgaver til at foregå i håndværkerteams, men vi forventer også, at du arbejder stabilt og selvstændigt med resultater, der afspejler den kvalitet, vi hos Levehuse repræsenterer.

 

Ledige stillinger - job som maler

I øjeblikket søger vi ikke aktivt malere, men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Jesper Vilhelmsen på jv@levehuse.dk