Sommerfugleparken | 24 seniorboliger
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Seniorboliger i Sommerfugleparken

3 forskellige planløsninger

Levehuse har tegnet et seniorprojekt med navnet Sommerfugleparken, der udbydes som lejemål til seniorer. Det er Nybolig v. Jesper Lyngsø i Silkeborg, der står for udlejningen.

Sommerfugleparken består af 24 boliger med lejemål i både stue og på 1 sal. Der opføres lejligheder i 3 forskellige størrelser på henholdsvis 130 m2, 113 m2 og 98 m2. Boligerne og materialevalget opføres i Levehuses sædvanlige høje kvalitet.

Boligerne disponeres med store lyse rum, og der er også sikret plads til at komme rundt i kørestol, hvis der på sigt skulle blive brug for det.

Sommerfugleparken er opdelt i zoner efter principper, som opfordrer til det naturlige møde mellem beboere. For at leve op til sit navn, beplantes Sommerfugleparken selvfølgelig med farvestrålende og nektarrige buske, træer og urter, der tiltrækker netop sommerfugle. På fællesarealerne etableres der sanselige bede bestående af flerårige stauder med forskellige dufte- og farvenuancer. Der er desuden mulighed for en fælles køkken- og bærhave, som Sommerfugleparkens beboerne selv skal stå for at drive.

Ideen med seniorfællesskab

Konceptet med seniorbofællesskabet er, at man bor i samme område som andre seniorer, men alligevel hver for sig. I bebyggelsen skabes der plads til både det private hjem samt en god mulighed for fællesskab. Med seniorboligerne følger der rammer som fælleshus, væksthave, hobbyrum og drivhus og her får beboerne mulighed for at indgå i givende fællesskaber og skabe og deltage i de fælles aktiviteter, de ønsker. På den måde kan fællesskabet til- og fravælges efter den enkelte beboers ønske og behov.

Området

Sommerfugleparkens små haver og oaser bindes sammen af et stisystem, der kobles på de eksisterende stier i området. Hermed skabes der sikre cykelruter til indkøb ved de nærtliggende dagligvarebutikker. 

Indkøb

Lønnebergvej er beliggende tæt på hele 3 store fødevarebutikker i form af Netto, REMA 1000 og SuperBrugsen. De daglige indkøb kan dermed ordnes nemt og bekvemt.

 

 

 

Se billeder fra opførte boliger

Hvis du vil se billeder af opførte Levehuse, kan du klikke dig ind på vores kundecases eller vores nyhedsarkiv, hvor vi hver uge ligger billeder op af de boliger, vi afleverer til kunderne.

Er du interesseret i at leje en seniorbolig?

Boligerne i sommerfugleparken udlejes gennem Nybolig v. Jesper Lyngsø
Kontakt Jesper på telefon: 88 82 66 00
Eller send en e-mail til 8600@nybolig.dk