12 boliger i Lind
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Lind - Tavlund Krat

12 boliger på 120 - 147 m2

På Tavlund Krat tilbyder Levehuse 12 nybygger muligheder i form af 6 dobbelthuse på 120-147 m2. Området er beliggende i den østlige del af Lind syd for Kollundvej. Området har en attraktiv beliggenhed, hvor du hurtigt kan komme på motorvejen, og er tæt på indkøbsmuligheder, skole og fritidsfaciliteter i Lind og cykelforbindelser til Herning Centrum. Herning Kommune har i efteråret 2023 etableret en ny oplyst cykelsti umiddelbart vest for området, fra Tavlundvej til Kollundvej.

Området ligger tæt på den privatejede skov Rind Plantage, Knudmosen og et kommunalt ejet skov- og fritidslandskab, der er beliggende imellem Messemotorvejen og boligområderne Koustrupparken, Knudmoseparken og Fejerskovparken.

Arealet har til og med 2022 været anvendt som landbrugsjord, og udstykkes nu til 12 grunde på 360 - 543 m2. De kompakte grunde muliggør en overskuelig have, hvor der er plads til hygge, uden at havearbejde stjæler alle dine vågne timer.

De 12 boliger i Lind opføres som dobbelthuse. Området får sin egen lille længe af Tavlund Krat og bliver dermed en stille lukket vej, hvor kun vejens beboere færdes.


Pakkeløsninger
Vi har tænkt hverdagens praktik ind i boligerne. Således at du får carport, redskabsrum og ikke mindst skraldely med i pakkeløsningen. Boligens planløsning tilpasses dine ønsker - så brug de viste plantegninger i denne brochure som inspiration til, hvordan dit nye hjem kan se ud.

Boligerne kan maksimalt blive 147 m2 og med en veldisponeret planløsning giver det masser af plads til hele familien. Vi har stor erfaring med nybyg med netop det antal m2. Vores kunder vælger i gennemsnit en planløsning med 145 m2.

I de fleste af vores planløsninger, er der fra boligens køkken alrum direkte udgang til forhaven gennem de store gulv-til-loft vindues- og dørpartier. Og her er dobbelthusene i Lind ingen undtagelse. Generelt har vi i hele boligen tænkt på lysindfald og placeret vinduer og døre så du får en dejlig lys bolig. Har du ønsker til rumindretning, alternativ placeringer af døre og vinduer, tilretter vi gerne dette i størst muligt omfang.

 

Boliger i samme prisklasse

Falkenlunden - Gjern

Vinkelhus 130 m2 fra 2.495.000,-

Læs mere om projektet

Funder Trindager

Dobbelthus 130 m2 fra 2.695.000,-

Læs mere om projektet

Billeder fra opførte boliger

Vil du se billeder fra de mange Levehuse, vi har afleveret til kunder, så klik her

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 41 26 66 66
Eller send en e-mail til kr@levehuse.dk