Kundecase | Personligt præg med grønt køkken | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Grønt køkken - bolig med stil

I juni 2020 afleverede vi dette gårdhavehus på 140 m2 til Mathilde og Martin. Det unge par satte et personligt præg på boligen fra start ved at tilføje lækre detaljer og vælge spændende farver. Lad jer inspirere af den sjæl boligen fik tilføjet ved det designmæssige valg af et grønt køkken.

 

Det grønne køkken

Køkkenet er opført i en smuk grøn farve fra Svane Køkkenets S19 serie, der er designet af arkitekt MAA Rolf Birk. Hele serien er inspireret af naturen, og farvenuancen hedder derfor også Skovgrøn. Grebene er såkaldte SMART Greb, der er integrerede i skuffer og skabsfronter. De giver et grebsløst look og kan fås med forskellige baggrundsfarver og rammen på grebet findes ligeledes i forskellige varianter. Mathilde og Martin valgte Skovgrøn baggrundsfarve og sort ramme – det giver et flot designudtryk og skaber sammenhæng med køkkenets øvrige overflader.

 

Sort armatur og indbygget emhætte

Køkkenets øvrige elementer: armatur, vask, sokkel, stikkontakter, ovn og emhætte er holdt i sorte nuancer, der komplimenterer den grønne farvenuance. Skabsdesignet, hvor der er valgt overskabe mellem de to skabssøjler, indrammer koge pladsen og giver dybde i rummet. Dybdefornemmelsen underbygges af, at Mathilde og Martin valgte at få bagvæggen malet i samme grønne farvenuance. Detaljen med at emhætten er bygget ind i overskabene fuldender looket.

 

Geometri i gårdhavehuset

Fra køkkenet er der direkte udgang til den knap 30 m2 store kvadratiske gårdhave. Indretningen af huset

Smart grebet er integreret i lågen og kan vælges med forskellige baggrundsfarver

Fin detalje med vinduesbænk i kontoret