Se billeder fra indrettede Levehuse, som vores kunder har været så venlige at stille til rådighed for interesserede nybyggere
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Indret dit nybyggede hjem

Der er mange spændende design valg, du skal tage, når du skal indrette dit nybyggede hjem. I Levehuse har vi erfaret, at vores kunder søger stor inspiration hos andre nybyggere. Vi vil derfor i de kommende uger have fokus på at vise billeder fra opførte og indrettede Levehuse.

En række Levehuse kunder har været så venlige at stille billedmateriale til rådighed, der viser deres indrettede nybyggerhjem. 

I denne uge har vi fokus på indretning af køkken alrummet. Her bruges der mange timer sammen med familie og venner og indretningen af køkkenet er derfor blevet en vigtig faktor. Køkkenet i et Levehus leveres fra Svane Køkkenet i Silkeborg. Pr. juni 2024 har vores kunder 131.449 kr. at købe køkken, bad og garderobeløsninger for og kan frit tilkøbe yderligere inventar. billederne herunder kan være vist med tilvalg.

Som det fremgår af billederne er hvert køkken gjort personligt. Få ændringer i inventar og nips skaber hvidt forskellige udtryk - selv i køkkener med den samme planløsning.

Inspirationsbilleder af køkken alrum 

Se også

Indretning af uderum

Funkishus med spændende og veldefinerede uderum.

Læs mere

Plantegninger

Se plantegninger for forskellige hustyper: bl.a. længehuse, gårdhavehuse og funkishuse.

Plantegninger

Gårdhavehus i særklasse

Stort gårdhavehus med masser af spændende detaljer.

Se gårdhavehuset