Huse til salg Silkeborg | Find dit nye hjem her - Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Drømmer I om jeres eget hjem i Silkeborg?

Velkommen til Levehuse – Dit lokale byggefirma i Silkeborg. Her er vi dedikeret til at skabe drømmeboliger i, hvad vi mener er Danmarks bedste by. Vi er stolte af at tilbyde enestående projektsalg og huse til salg i Silkeborg.

Vi vægter altid kvalitet og tillid højt, og vores arbejde bærer præg af, at vi går helhjertet til opgaven.

På denne side kan du finde opdateringer om vores huse til salg i Silkeborg.
Hos Levehuse tilbyder vi mulighed for at designe dit hjem fra bunden, så det passer perfekt til dine behov og ønsker. Læs mere om mulighederne for at bygge nyt hus i Silkeborg

 

Valdemars Have - Voel

11 nybyggermuligheder i etape 2

Læs mere

Nyhed

Lind - Tavlund Krat

12 boliger på 120 - 147 m2

Læs mere

Lemming

Vi tegner dit drømmehus

Læs mere

Øster Bordingvænget

Vi tegner dit drømmehus

Læs mere

Funder Trindager

Læs mere

Lundsgade

Centralt i Silkeborg

Læs mere

Kildetoften 30 Sejs-Svejbæk

Gårdhavehus, dobbelt carport

Læs mere

Lønnebergvej nr. 17

Funkisbolig på 130 m2

Læs mere

Funder Nørhede

Vælg mellem 3 hustyper: gårdhavehus, længehus og funkishus

Læs mere

Falkenlunden - Gjern

4 vinkelhuse 130-150 m2

Læs mere

Seniorboliger i Sommerfugleparken

3 forskellige planløsninger

Læs mere

Kildeparken i Kolt-Hasselager

Dobbelthuse i funkisstil med 150 m2 fordelt på 2 plan

Læs mere

Silkeborg - Danmarks outdoor hovedstad

Silkeborg er en oplagt by at bo i for dig, der elsker både outdoor og byliv. Silkeborg er omringet af betagende natur, og her er altid adgang til en bred vifte af udendørsaktiviteter. Fra smukke søer, store skovområder, børnevenlige legepladser og fantastiske indkøbsmuligheder har Silkeborg alt det, I søger, og mere til. Og med Aarhus inden for kort køreafstand er der ingen mangel på kulturelle oplevelser og karrieremuligheder.
Uanset om I er til vandreture i skovene, sejlture på Gudenåen eller bare en afslappet dag i byen, har Silkeborg noget for enhver smag.

 

Silkeborg – mere populært år efter år 

Leder I efter et sted at bosætte jer i Østjylland, kan I med god grund kigge efter huse til salg i Silkeborg. Med en markant befolkningstilvækst i de seneste år og forudsigelser om fortsat vækst i de kommende årtier, er Silkeborg Kommune et attraktivt sted at slå sig ned.

Med sin beliggenhed midt i Jylland tiltrækker byen både familier, unge og ældre. Silkeborg er indbegrebet af charmerende omgivelser, moderne faciliteter, og byen tilbyder derfor det bedste af begge verdener: bylivets bekvemmeligheder og naturens skønhed lige uden for døren.

Uanset om I drømmer om et nybygget gårdhavehus i et stille kvarter eller en moderne funkisbolig bolig tæt på byens pulserende centrum, har vi hos Levehuse et udvalg af huse til salg i Silkeborg, så vi kan finde et godt hjem til jer. Det pulserende kulturliv, de gode skoler og den tætte kontakt til naturen gør Silkeborg til et godt bud på jeres fremtidige hjemby.

Vi kan hjælpe dig med at finde dit næste hjem fra vores katalog af huse til salg i Silkeborg. Lad os hjælpe jer med at gøre jeres boligdrømme til virkelighed i Silkeborg - kontakt os i dag for at høre mere om vores spændende nybyggermuligheder i Silkeborg, Danmarks Outdoor Hovedstad.

Kontakt os