Åbent hus - kom nærmere drømmen | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Kom til åbent hus

Kom et skridt nærmere jeres boligvalg ved at besøge et af vores udstillingshuse på Safranvej i Silkeborg. På Safranvej har vi mulighed for at invitere jer indenfor i to af vores opførte boliger, henholdsvis et funkishus og et gårdhavehus.

Næste åbent hus

Vi har sidst afholdt åbent hus søndag d. 16. januar kl. 14-15. Når vi har nye datoer for åbent hus vil de blive offentliggjort her på siden.

Adressen for åbent hus er: Safranvej 9 og 23 - (Funkishus 120 m2 og Gårdhavehus 140 m2)


Parkering

Ved åbent hus på adressen Safranvej 9 og 23 bedes I, af hensyn til områdets beboere, parkere ude ved vejen foran prøvehuset, og gå det sidste lille stykke rundt om blokken. Der vil være skiltet i forhold til parkering.

Under besøget står vi til rådighed og besvarer spørgsmål, så I bliver klogere på byggeprocessen med et hus fra Levehuse. Hør mere om de nye spændende boligprojekter, vi har på tegnebrættet mens I oplever stemningen i boligen.

Et besøg i udstillingshusene kan gøre jer klogere på, hvilken boligtype I ønsker. For mange af vores kunder er det en stor hjælp at få visualiseret deres boligtanker. Besøget giver jer mulighed for at fornemme kvaliteten, byggestilen og de forskellige planløsninger.

 

Parker gerne her foran prøvehuset