Åbent hus - Se vores udstillingshuse | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Kom til åbent hus

Kom et skridt nærmere jeres boligvalg ved at besøge et af vores udstillingshuse på Safranvej i Silkeborg. Vi har mulighed for at invitere jer indenfor i to af vores opførte boliger, henholdsvis et funkishus og et gårdhavehus. Under besøget står vi til rådighed og besvarer spørgsmål, så I bliver klogere på byggeprocessen med et hus fra Levehuse. Hør mere om de nye spændende boligprojekter, vi har på tegnebrættet mens I oplever stemningen i boligen.

Et besøg i udstillingshusene kan gøre jer klogere på, hvilken boligtype I ønsker. For mange af vores kunder er det en stor hjælp at få visualiseret deres boligtanker. Besøget giver jer mulighed for at fornemme kvaliteten, byggestilen og de forskellige planløsninger.

 

Åbent hus under COVID-19

Det er fortsat muligt at booke en personlig fremvisning i vores udstillingshuse. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Derfor tilpasser vi løbende vores åbent hus aftaler i forhold til myndighedernes opdateringer. I øjeblikket er mundbind er påkrævet i udstillingshusene.

 

Book en fremvisning

Ring til vores salgsansvarlige, Pernille, for at booke en personlig fremvisning.

Pernille Bech Lauritsen
93 63 06 03