Kom til Åbent Hus på søndag | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Kom til Åbent Hus

Kom et skridt nærmere jeres boligvalg ved at besøge os til et af vores Åbent Hus arrangementer. Vi har prøvehuse i Trindagerparken og på Lønnebergvej. Et besøg i udstillingshusene kan gøre jer klogere på, hvilken boligtype I ønsker. For mange af vores kunder er det en stor hjælp at få visualiseret deres boligtanker. Besøget giver jer mulighed for at fornemme kvaliteten, byggestilen og de forskellige planløsninger.

Næste Åbent Hus

Sted: Lønnebergvej nr. 20 og Funder Trindager nr. 47
Dato: søndag d. 26. marts
Tidspunkt: kl. 14:00 - 15:00

Sted: Funder Trindager nr. 47
Dato: søndag d. 4. april
Tidspunkt: kl. 14:00 - 15:00

Inspiration til plantegning

Vi har samlet en række kataloger med planløsninger, så du kan se, hvordan det er muligt at indrette sig i et Levehus.

Planløsninger

Billeder af ugens boliger

Se billeder fra de boliger vi tidligere har afleveret på Safranvej, Funder Nørhede, Antonsvej, Valdemars Have og Lønnebergvej.

Se billeder

Åben Onsdag

Som noget nyt holder vi Åben Onsdag. D. 22. marts og det 29. marts står vi sammen med Nybolig klar i begge vores nye prøvehuse. Mød os på Lønnebergvej nr. 20 og Funder Trindager nr. 47. Kom forbi mellem klokken 16:00 - 17:00. 

Kom bare ind

Dørene til prøvehusene er åbne så kom indenfor og se dig omkring og få en snak omkring dine nybyggerdrømme. Tag kæresten, naboen eller ungerne med. I kan med gå en tur i området og se de andre Levehuse vi har opført og er i færd med at opføre. 

Prøvehuse til salg

Da vi har opført to nye prøvehuse, der er indviet i 2023, er prøvehusene på Safranvej nu til salg. Funkisboligen på 120 m2 og gårdhavehuset på 140 m2 ligger overfor hinanden på Safranvej. Du kan få en fremvisning af begge boliger, hvis du er interesseret i et Levehuse på Safranvej. Det er Nybolig Silkeborg v. Jesper Lyngsø, der står for salget.

Se salgsopstilling hos mægler for funkisboligen her.  

Se salgsopstilling hos mægler for gårdhavehuset her.