Kildeparken| 40 familieboliger, funkisstil , Kolt-Hasselager ved Aarhus
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Kildeparken i Kolt-Hasselager

Dobbelthuse i funkisstil med 150 m2 fordelt på 2 plan

Området

10 km fra Aarhus midtby ligger bydelen Kolt-Hasselager. Et nærværende bysamfund der udgør en hyggelig forstad til den sitrende storby. I løbet af de sidste 10 år har byen oplevet en befolkningsvækst, og rolige villakvarterer er skudt op. Som beboer i Kildeparken bliver du derfor en del af et lokalsamfund, der er i udvikling.

Den lokale folkeskole, Bavnehøj Skole, er tre-sporet og rummer 630 elever. Ved skolen er en kunstgræsbane under opførsel. Anlægget forventes færdigt i løbet af foråret 2022, så små og store fodboldentusiaster kan glæde sig over fine træningsforhold. Khif-hallen samt en multibane med bander er ligeledes at finde i området ved skolen.


Kildeparken

Kildeparken kommer til at bestå af 40 boliger på 150 m2 med en grundplan på 75 m2. Til alle boliger hører en carport med indbygget udhus. Grundene er kompaktgrunde på ca. 260 m². Designet til de kunder, der ønsker mulighed for at nyde sol og årstider i egen have, uden at skulle bruge alt fritiden på havearbejde.

 

Se brochure

Se billeder fra opførte boliger

Hvis du vil se billeder af opførte Levehuse, kan du klikke dig ind på vores kundecases eller vores nyhedsarkiv, hvor vi hver uge ligger billeder op af de boliger, vi afleverer til kunderne.

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Boligerne i Kildeparken sælges af Estate Århus
Kontakt Mads Astorp på telefon: 28 58 38 26
Eller send en e-mail til as@estate.dk