Få inspiration til nyt hus | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Går I med tanker om at bygge nyt hus? Eller har I allerede besluttet jer? Uanset hvor I er i processen, er der mange overvejelser, I skal igennem. Både i forhold til materialevalg, planløsningen og selve indretningen. Heldigvis er der også rigtig meget inspiration til nye huse at hente rundt omkring, så I har mulighed for at tage de rigtige valg.

 

Når I bygger jeres eget nye hus, har I stor valgfrihed, og derfor er materialevalget fuldstændig op til jer. Både når det kommer til valg af gulv, klinker på badeværelse og materialerne i køkkenet. Mulighederne er mange, og I kan selv sammensætte på kryds og på tværs. Måske ønsker I et mere personligt køkken i blåt eller grønt i stedet for det traditionelle hvide? Hos os kan I finde inspiration til nybyg og se de mange muligheder ført ud i livet af nogen. Her kan I eksempelvis se, hvad et grønt køkken gør ved boligen, og hvordan det skiller sig ud fra både det sorte og det traditionelle hvide køkken.

 

Plantegninger og planløsninger

Nye huse kan bygges med vidt forskellige plantegninger og planløsninger, og når I bygger jeres eget hus, er det en stor fordel, at I kan indrette huset, så det passer fuldstændig til jeres behov.

Men de mange muligheder kan også gøre, at det kan være svært at finde ud af, hvad der egentlig vil være den bedste løsning, og derfor kan I få meget ud af at hente inspiration. Det kan I finde ved at klikke på linket her, hvor I kan se forskellige plantegninger og planløsninger. Dermed kan I få inspiration til, hvordan man kan vælge at indrette sig, og I kan blive klogere på, hvad der er vigtigt for jer. Måske har I behov for en forældreafdeling? Eller et hjemmekontor?

 

Få rådgivning hos Levehuse

Har I brug for rådgivning eller inspiration til jeres nye hus undervejs i processen, står vi hos Levehuse altid klar til at hjælpe. Vi lytter gerne til jeres konkrete ønsker og rådgiver jer til, hvordan de bedst muligt føres ud i livet. Derudover kan I under nyheder også se mange andre nybyggeres valg af inventar og planløsning og få en masse inspiration.