14 boliger på Antonsvej | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Salget af Antonsvej starter snart

14 boliger på Antonsvej

De sidste par måneder vores tegnestue arbejdet på plantegninger, bebyggelsesplaner og facadetegninger for vores kommende projekt på Antonsvej. Primo august forventer vi, at starte salget af de 14 boliger på Antonsvej i Astrid Lindgrenkvarteret.

Husene er designet i forhold til den grund, de ligger på. Boligformen tager udgangspunkt i vores velkendte gårdhavehuse og funkishuse, men med et tvist i planløsningen, for at udnytte grundens arkitektur. Vi forventer at udbyde 3 husmodeller på 130-150 m2. 

Du kan selv få indflydelse på planløsningen og valget af inventar - og der indgår også carport og skur i projektet - så på den måde er Antonsvej et klassisk Levehuse projekt

 

Find Antonsvej

Astrid Lindgrenkvarteret er et nybyggerkvarter, og infrastrukturen samt det vejnet, der binder Antonsvej sammen med resten af området, er under etablering. På kortet kan I få en indikation af, hvor Antonsvej bliver placeret. 

Antonsvej bliver en sidevej til Astrid Lindgrens Vej. Hvis I kører ind ad Astrid Lindgrensvej, forbi Emilsvej og Idasvej, kommer Antonsvej på jeres højre hånd. Astrid Lindgrens Vej forlænges, så den når hele vejen om til Balle Bygade. På kortet er Astrid Lindgrensvej den stiplede linje.  

Gang i Byggemodningen

Mens tegnestuen arbejder på højtryk for at få de sidste detaljer klar, er byggemodningen i fuld gang. Hvis I besøger området kan I bruge det store fredede træ som pejlemærke, så I kan få en idé om, hvor husene kommer til at ligge. På modsatte side af Astrid Lindgrensvej er der kort før Antonsvej etableret et regnvandsbassin

 

Det store fredede træ ved indkørslen til Antonsvej

På modsatte side er der etableret et stort regnvandsbassin

Vil I høre mere om Antonsvej?

Vi glæder os til, at vi kan præsentere jer for endnu mere materiale angående vores projekt på Antonsvej. Tegninger og materiale er klar i uge 31. Ring til Pernille på 93 63 06 03, hvis I vil høre mere.