Job hos Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Professionelle tømrere hos Levehuse

Hos Levehuse tilbyder vi et lærerigt arbejdsmiljø i en velrenommeret og ambitiøs virksomhed, og vi tilbyder fleksible rammer, hvor du i jobbet som tømrer får frihed under ansvar til at planlægge og udføre arbejdsopgaver.

Desuden gør vi hos Levehuse meget ud af at tage godt hånd om vores personale. Derfor laver vi en række sociale arrangementer, hvor vi alle på tværs af arbejdsopgaver og arbejdsstationer kommer hinanden ved, og vi sørger for at styrke det fællesskab, du som ansat kan være stolt af at repræsentere.

 

Hvad vi forventer af dig

Hos Levehuse står vi inde for den kvalitet, vi leverer til vores kunder. Vi ansætter vores egne, dygtige uddannede tømrere, der går op i deres arbejde, og som, ligesom resten af Levehuses medarbejdere, går op i at udføre kvalitetsarbejde, hvor finish er i top. Vi forventer at du med din makker selv styrer arbejdsgangen på byggepladsen, og at du har overblik over projektet, både hvad angår planlægning, bestilling af materialer mm.

Hos Levehuse arbejder vi ud fra værdierne godt håndværk, tillid og ordentlighed. Disse forventer vi også, at du som fremtidig kollega vil søge at efterleve.

 

Ledige stillinger

Vi er altid på jagt efter dygtige fagfolk, der kan hjælpe os godt i mål med vores mange boligbyggerier. Lige nu har vi ingen ledige stillinger slået op, men du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, så har vi dig i tankerne, når behovet opstår.