Tømrer hos Levehuse | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Professionelle tømrer hos Levehuse

Hos Levehuse tilbyder vi et lærerigt arbejdsmiljø i en velrenommeret og ambitiøs virksomhed, og vi tilbyder fleksible rammer, hvor du i jobbet som tømrer får frihed under ansvar til at planlægge og udføre arbejdsopgaver.

Desuden gør vi hos Levehuse meget ud af at tage godt hånd om vores personale. Derfor laver vi en række sociale arrangementer, hvor vi alle på tværs af arbejdsopgaver og arbejdsstationer kommer hinanden ved, og vi sørger for at styrke det fællesskab, du som ansat kan være stolt af at repræsentere.

 

Hvad vi forventer af dig

Hos Levehuse står vi inde for den kvalitet, vi leverer til vores kunder. Vi ansætter vores egne, dygtige uddannede tømrere, der går op i deres arbejde, og som, ligesom resten af Levehuses medarbejdere, går op i at udføre kvalitetsarbejde, hvor finish er i top. Vi forventer at du med din makker selv styrer arbejdsgangen på byggepladsen, og at du har overblik over projektet, både hvad angår planlægning, bestilling af materialer mm.

Hos Levehuse arbejde vi ud fra værdierne godt håndværk, tillid og ordentlighed. Disse forventer vi også, at du som fremtidig kollega vil søge at efterleve.

 

Lige nu søger vi tømrersjak

Hos Levehuse bygger vi som aldrig før, og derfor søger vi nu stabile og fagligt dygtige tømrere, der kan hjælpe os i mål med endnu flere projektbyggerier.

Vi søger gerne et tømrermakkerpar, der kan arbejde selvstændigt på vores nybyggerier, da vi ser det som en stor fordel, at I allerede er vant til at arbejde sammen. Vores projekter ligger primært i Silkeborg-området, og her er der nok at tage fat på.

Du er naturligvis også meget velkommen til at sende os en ansøgning, selvom du endnu ikke har en makker - så finder vi en god kollega til dig.

Vi tilbyder fastansættelse og mulighed for akkordarbejde.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Send din ansøgning til Jesper Vilhelmsen på jv@levehuse.dk

Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til Jesper på tlf: 93 87 03 37 - vi ser frem til at høre fra dig:)