Tømrer hos Levehuse | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Professionelle tømrer hos Levehuse

Vores hold

Hos Levehuse tilbyder vi et lærerigt arbejdsmiljø i en velrenommeret og ambitiøs virksomhed, og vi tilbyder fleksible rammer, hvor du i jobbet som tømrer får frihed under ansvar til at planlægge og udføre arbejdsopgaver.

Desuden gør vi hos Levehuse meget ud af at tage godt hånd om vores personale. Derfor laver vi en række sociale arrangementer, hvor vi alle på tværs af arbejdsopgaver og arbejdsstationer kommer hinanden ved, og vi sørger for at styrke det fællesskab, du som ansat kan være stolt af at repræsentere.

 

Hvad vi forventer af dig

Hos Levehuse står vi inde for den kvalitet, vi leverer til vores kunder. Vi ansætter vores egne, dygtige uddannede tømrere, der går op i deres arbejde, og som, ligesom resten af Levehuses medarbejdere, går op i at udføre kvalitetsarbejde, hvor finish er i top. Vi forventer at du med din makker selv styrer arbejdsgangen på byggepladsen, og at du har overblik over projektet, både hvad angår planlægning, bestilling af materialer mm.

Hos Levehuse arbejde vi ud fra værdierne godt håndværk, tillid og ordentlighed. Disse forventer vi også, at du som fremtidig kollega vil søge at efterleve.