Viktualierum nogle af de bedste kvadratmeter i dit nybyg
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Viktualierum - nogle af de bedste m2 i dit nybyg

I Levehuse er vi ikke i tvivl om at husets hjerterum er køkkenalrummet. I forlængelse af sidste uges inspirationsbilleder fra kundernes indrettede køkkener kommer her lidt info og inspiration vedr. viktualierum.

At inkludere et viktualierum i din boligs køkken kan forbedre både funktionaliteten og æstetikken af dit hjem. Det valgte hele 79% af vores kunder at gøre i 2023, og tendensen er stigende. Her midtvejs i 2. kvartal af 2024 kan vi se at 82% af vores kunder har tænkt den praktiske opbevaringsløsning ind i deres køkken.

Køkkenet i et Levehus leveres af Svane Køkkenet i Silkeborg. Levehuses tegnestue indtænker viktualierummet i planløsningen så det ’skjules’ bag en højskabslåge. Vores kunder vælger lågerne hos Svane i Silkeborg. Lågen er som standard hvid, men der kan tilvælges den løsning, kunderne ønsker. 

Her er nogle grunde til, hvorfor et viktualierum er en god tilføjelse:

Organisering: Et viktualierum giver dig mulighed for at organisere og opbevare langtidsholdbare fødevarer på en mere effektiv måde. Med dedikeret plads til opbevaring af madvarer kan du undgå rod i køkkenskabe og skuffer og holde dit køkken mere ryddeligt.

Pladsbesparelse: Ved at have et viktualierum kan du frigøre plads i køkkenskabe og skuffer til andre formål, eller du kan sløjfe overskabene. En bordplade uden overskabe skaber en større ’rumfornemmelse’ i køkkenet – men opbevaringspladsen kan være svær at undvære. Det problem løser du med et viktualierum, hvor køkkenmaskiner og madvarer kan placeres. 

Bedre organisering af indkøb: Med et viktualierum kan du nemt overskue din fødevarebeholdning og undgå at købe unødvendige varer, da du altid har et klart overblik over, hvad du har på lager.

Æstetisk appel: Udover deres praktiske funktion tilføjer viktualierum også en vis æstetisk appel til hjemmet. De kan designes til at matche resten af køkkenet eller hjemmets indretning og kan være et stilfuldt element, der tilføjer karakter og personlighed til rummet.

Et viktualierum er praktisk og kan forbedre funktionaliteten af dit hjem.

Se også

Indretning af uderum

Funkishus med spændende og veldefinerede uderum.

Læs mere

Plantegninger

Se plantegninger for forskellige hustyper: bl.a. længehuse, gårdhavehuse og funkishuse.

Plantegninger

Indretning af køkken

Se hvordan vores kunder har indrettet sig i deres køkkener.

Se billeder