Christine og Emil flytter til Valdemars Have I Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Christine og Emil flytter til Valdemars Have

I oktober 2022 flytter Christine og Emil ind i et længehus, i den nye udstykning Valdemars Have i Voel, der er beliggende mellem Silkeborg og Århus. For Emils vedkommende betyder det, at han flytter tilbage til sit opland. Emil er nemlig både født og opvokset i den lille hyggelige provinsby. 

 

Skifter storbyen ud med nærmiljø

Det unge par, der er i midten af 20’erne flytter fra en lejlighed i Århus på 66 m2, hvor de har boet de sidste to år. Christine arbejder som ergoterapeut i socialpsykiatrien og Emil er ambulanceredder i Hammel. ”Vi har valgt at flytte til Voel, fordi Emil har været rigtig glad for sin opvækst her. Vi har også haft kigget på Hedensted, hvor jeg er fra, men i sidste ende blev det Voel”. Det blev udslagsgivende, at det netop var muligt at bygge i Valdemars Have – et velplaceret nybyggerområde, som Christine og Emil havde haft kig på. Til at starte med kiggede parret på byggegrunde, men valgte at købe en pakkeløsning med grund, bolig og carport gennem Levehuse.

”Vi valgte Levehuse fordi Emils faster har bygget med Levehuse, og har haft en rigtig god oplevelse”.

Pernille Bech Lauritsen, der er salgsansvarlig i Levehuse, har rådgivet parret i beslutningsprocessen. ”Det er første gang, at vi bygger vores eget hus. Så det har været rigtig rart, at Pernille har været tålmodig, når vi har stillet de samme spørgsmål flere gange i streg samt taget os i hånden og forklaret os processen klart og tydeligt”. Tilbage i 2020 var Pernille med, da Emils faster byggede et Levehus i Virklund. Det er ikke første gang, Pernille har solgt huse til medlemmer fra samme familie. ”Jeg bliver altid lidt ekstra glad, når kunderne er blevet henvist af venner eller familie – det er et dejligt udgangspunkt for et godt samarbejde”. 

Godt naboskab og plads til familie forøgelse

For nuværende glæder Christine og Emil sig til at få 75 m2 mere at indrette sig på, når de til oktober næste år får nøglerne til det 140 m2 store længehus. ”Vi glæder os til at få vores helt eget hus, som vi skal indrette og gøre til vores hjem. Her skal vi ikke spørge en udlejer om lov, hvis vi får lyst til at male en væg eller andet tosset”. ”Ydermere kommer vi tættere på familien, hvis tanken om børn skulle trænge sig på”.

” Vi glæder os også til, at vi skal lave have og forhåbentlig få en øl eller to med de nye naboer, når der skal plantes hæk eller grilles pølser” 😁