Gårdhavehus | Inspiration og plantegninger til Gårdhavehus | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Gårdhavehus

I vores gårdhavehus bydes man velkommen af en lille intim gårdhave, der fungerer som et personligt frirum i forlængelse af huset. Gårdhaven udnytter udearealet i boligens forhave. De udendørs m2, der ofte ikke kommer så meget i spil, fordi de ligger ud mod vejen og er til skue for forbipasserende, bliver taget i brug på en hel anden måde med gårdhavehuset. Huset er konstrueret så carporten er med til at skærme af og danne et privat uderum.

Gårdhavehuset taler til de familier, der ønsker en praktisk planløsning med rene lyse linjer og nem adgang til hyggeligt udeliv. Når solen banker på ruden, kan der fra køkkenet åbnes op til en privat udendørs oase. Den ca. 30 m2 store gårdhave kan indrettes med små hyggekroge, bløde loungemøbler eller en samling af krydderurter. Husets rummelige køkken bliver det naturlige samlingspunkt, der forener de forskellige afdelinger i huset samt inde- og udearealer. Gårdhavehuset udbydes både som fritstående hus eller som sammenbygget bolig.


Hvem vælger et gårdhavehus?

Vi opfører typisk gårdhavehuset i størrelser af i 130 – 160 m2 indrettet med 2 afdelinger. Boligen kan dermed rumme såvel den store som den lille familie. Børnefamilier vælger ofte en planløsning, hvor der indrettes forældreafdeling og børneafdeling. Den ekstra loftshøjde i gårdhavehuset er med til at skabe en god akustik og et eksklusivt touch. Det rummelige køkken alrum i forbindelse med stuen er placeret central i huset og giver masser af plads til legende børn og middagsgæster.

Vælg et gårdhavehus hvis du er til:

  • Højt til loftet (260 cm)
  • Rummelighed
  • Lyse og rene linjer
  • Gode muligheder for udnyttelse af uderum til fx terrasse eller gårdmiljø med eller uden overdækning
  • Velfungerende overgang mellem inde og ude arealer

Med gårdhavehuset har vi skabt en bolig, der indbyder til hyggelige stunder både udendørs og indendørs. I gårdhaven kan I indrette et stemningsfyldt uderum med plads til fællesskab og privatliv, hvor I kan nyde de 4 årstider ugeneret af naboer og forbigående.


Hvad koster et gårdhavehus?

Gårdhavehuset er en af vores eksklusive husmodeller med gode uderum og højt til loftet. Udgangsprisen for et standard gårdhavehus er derfor lidt højere end prisen på et længehus. Den endelig pris afhænger af jeres tilvalg i forhold til inventar og materialer. Ved at besøge et af vores udstillingshuse, får I den bedste fornemmelse for, hvad I får for pengene. Vores udstillingshuse præsenterer forskellige materialeløsninger, hvilket kan hjælpe jer i jeres overvejelser omkring hustype- og prisniveau. 

Hos Levehuse får I altid en helt nøjagtig pris på hus og byggegrund som en samlet pakke. I får også en detaljeret oversigt over, hvad de enkelte tilvalg koster. De ydre rammer er fastsat, men indendørs er der frihed til selv at indrette og vælge interiør.


Købsprocessen med et gårdhavehus

Det er vigtigt for os hos Levehuse, at I føler jer trygge igennem hele købs- og byggeprocessen. Vi tager os tid til at rådgive jer i forhold til husvalg, så I ender op med det hus, der matcher jeres økonomi og behov. Vi tilstræber at gøre processen enkel og effektiv, så både førstegangskøbere og erfarne boligejere kan overskue at bygge nyt hus.

Forud for køb af både grund og hus, inviteres I til et møde, hvor vi forventningsafstemmer husprojektet. Jeres tilvalg overskueliggøres i materialevalgslisten, og efter en grundig gennemgang kan vi sammen udregne husets pris. På den måde vil I på forhånd vide, hvor meget huset kommer til at koste.

Vores koncept er, at vi følger byggeprojektet til dørs. Når I har taget beslutninger omkring husets størrelse, plantegning og materialer, kan I trygt læne jer tilbage og nyde, at jeres drømmebolig er ved at blive skabt.


Find inspiration til dit gårdhavehus

Hvis I overvejer et gårdhavehus, er I mere end velkomne til at besøge et af vores prøvehuse i Silkeborg. Vi fremsender også gerne plantegninger, som I kan lade jer inspirere af. På den måde får I en fornemmelse af, hvad I opnår, når I vælger et gårdhavehus fra Levehus A/S.

Er I interesseret i et gårdhavehus i Silkeborg eller Midtjylland, kan I booke et møde her. Vi står altid klar til at hjælpe jer med at få opfyldt jeres drømme.


Planløsninger til gårdhavehuse

Gårdhavehuset er populært og vi har tegnet mange forskellige planløsninger i tidens løb. Hvis I overvejer, hvordan I kan indrette jer bedst i et gårdhavehus, og hvor mange kvadratmeter i har brug for, så tag et kig på vores arkiv over plantegninger. I kan gratis downloade et katalog med en række udvalgte plantegninger for gårdhavehuse. Vi håber arkivet kan være med til at inspirere jer.  

Her skabes fra indflytning et helt unik rum, som er ugenert fra naboer

Sådan vedligeholder du nemt dit nye gårdhavehus

Når du endelig står med nøglerne til dit nye gårdhavehus, er der ikke noget mere spændende end at tage alle husets faciliteter i brug og nyde den rummelighed og overgang mellem inde og udearealer, som gårdhavehuset byder på.

Men selvom huset er nyt, er det stadig vigtigt at passe godt på det.

Vi hjælper dig med at vedligeholde dit nye hus

I et helt nyt gårdhavehus er det selvfølgelig meget begrænset, hvor meget vedligehold, der er. Men derfor kan det godt betale sig at sikre sig, at alting fungerer optimalt, så huset holder i rigtig mange år.

Se vores videoer om service og vedligehold her

Hos Levehuse i Silkeborg har vi lavet videoer om vedligehold og service af nye huse. Se dem her.

Nuværende projekter

Blåmunkevej Sejs-Svejbæk

Gårdhavehus i Sejs

Læs mere

Lundsgade

Centralt i Silkeborg

Læs mere

Kildetoften 30 Sejs-Svejbæk

Gårdhavehus, dobbelt carport

Læs mere

Funder Nørhede

Vælg mellem 3 hustyper: gårdhavehus, længehus og funkishus

Læs mere