Kundecase | Rummeligt funkishus | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funkishus på 150 m2

Funkishuset der er beliggende i det nordlige Silkeborg, er Mette og Simons første hus. Efter at have afsøgt markedet valgte de Levehuse, ud fra kriterierne: pris, kvalitet og den bedste mavefornemmelse.

"Vi følte os ikke presset igennem processen og efter vores første møde med Lars, som er stifter af firmaet, havde vi et godt indtryk af Levehuse".

I samarbejde med Levehuse fik parret tegnet deres drømmehus og valgt de materialer og den planløsning, der passede til deres behov, og ikke mindst budget. Levehuse kom med input til indretning og valg af materialer, men naturligvis var det Mette og Simon der satte de afgørende præg på huset. 

"Vi havde ro til at tage den rigtige beslutning og så tiltalte det os, at firmaet er lokalt og har faste samarbejdspartnere, der alle har lokale rødder i Silkeborg".

 

Vores bedste tilvalg

Mette og Simon er specielt glade for, at de tilvalgte en overdækket terrasse. Terrassen er 13 m2 og giver mange muligheder i sommerhalvåret. I Danmark, hvor vejret er omskifteligt, giver det god mulighed for at benytte udearealet, selv når det småregner. På varme sommerdage giver terrassen skygge og når solen er på retur giver terrassen læ. 

 

Dobbelt bruser 

På det ene af boligens to badeværelser tilvalgte parret dobbelt bruser med brusehylde, samt messing armatur. Badeværelserne skiller sig også ud ved at være fuldt belagt med klinker fra gulv til loft. Her har Mette og Simon virkelig formået at sætte deres eget aftryk. Udover at badeværelserne med denne løsning er nemme at holde pæne og rene, giver det også et helt særligt look.   

De stilsikre valg med den grå klinke og det hvide inventar gør det let for Mette og Simon at style badeværelserne efter tidens trend. Parret har tilvalgt et væghængt toilet, hvilket skaber luft og er med til at holde udtrykket enkelt og stilrent.

 

Husbyggeri med Levehuse

Levehuses koncept med grund og hus i en samlet pakke, tiltalte Mette og Simon. "Konceptet hos Levehuse er simpelt og nemt at forholde sig til som kunde. Vi er begge aktive og prioritere vores fritid højt. Simon dyrker triatlon og jeg styrketræner og løber. Derfor var det vigtigt for os at få en hus der er vedligeholdelsesfrit". 

Når man køber et Levehus, er der afsat et beløb til køkken og bad. I 2021 er dette beløb på 102.000 kr. inkl. montage. Indenfor dette beløb kan køberne indrette boligen med flotte og kvalitetsmæssigt gode standardmaterialer. De fleste kunder vælger selv at lægge ekstra penge til dette projekt og kan også frit tilvælge andre materialer indenfor det sortiment Levehuses leverandører udbyder. 

Mette og Simon har ligeledes brugt ekstra penge udover de 102.000 kr. Bl.a. på dobbelt bruser, væghængt toilet og armaturer. "Det var kun vores egne tilvalg og ønsker, vi skulle forholde os til. Levehuses tilvalgslister er overskuelige og vi følte os godt vejledt gennem hele processen".

"De var super gode til at hjælpe os og spare med os omkring vores ideer. Det var til at overskue at bygge vores første nye hus".

Mette og Simon overtog funkishuset i juli 2019

Mette og Simon har fået anlagt græsplæne og fliser efter overtagelsen

Boligens køkken med etablerede siddepladser

Store vinduespartier der lukker lys ind i boligen

Mette og Simon har Heradesign akustikplader, hvilket er standard hos Levehuse