Længehus - Se mulighederne for længehuse hos Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Længehus

Længehuset er et populært valg inden for moderne husbyggeri. Vores længehuse taler til de kunder, der foretrækker den traditionelle tagkonstruktion, fremfor de flade tagstrukture vi ser på funkishuse. Nogle kunder vælger at tilkøbe ’loft til kip’, for at få den fulde effekt af tagkonstruktionen. Denne løsning er med til at give boligen karakter og gøre husets formgivningen til en del af indretning.

De længehuse vi opfører hos Levehuse er kendetegnet ved en rektangulær grundform uden knaster, knæk og vinkler. Dermed får huset et skarpt udtryk med rene og enkle linjer hele vejen igennem.

Vi opfører typisk længehusene i nyetablerede boligområder. I konstruktionen har vi taget højde for, at huset både skal danne ramme om privatliv samtidig med at lyset udefra skal lukkes vidt muligt ind i boligen. Ved indgangen til et længehus fra Levehuse vil I derfor typisk opleve, at huset signalerer privatliv, mens rummene og lyset åbner op, så snart I træder ind i boligen.  

Fordelene ved et længehus er, at:

  • Denne hustype er nem at placere på mange forskellige grunde
  • Der er plads til både store og små familier
  • Indretningen er fleksibel
  • Der er mulighed for at få udnyttet alle kvadratmeter

Hvad koster et længehus?

Prisen på et længehus varierer alt efter hvilke materialer I vælger og er naturligvis afhængig af boligens størrelse. Klik her, hvis I ønsker at se priseksempler og plantegninger på længehuse. Eksemplerne er fra Funder Bygade i Silkeborg, hvor vi har udbudt 2 længehuse på henholdsvis 140 m2 og 160 m2 til 2.745.000 kr og 3.057.000 kr.

Vi opfører typisk længehuse på 130 – 165 m2. Vi fastsætter en standardpris for de 130 m2 og I kan tilvælge ekstra kvadratmeter efter jeres behov. Boligens samlede areal er naturligvis afhængigt af bebyggelsesprocenten.

Forud for opførelsen af jeres nye længehus inviterer vi jer til et møde, hvor vi forventningsafstemmer. Det er vores erfaring at samarbejdet forløber bedst, når vi sammen har matchet budget og drømme inden byggeriet går i gang. Vi ønsker ikke at sælge jer en bolig, som ikke står mål med budgettet. For os er det vigtigt, at I føler jer trygge igennem byggeprocessen. Derfor stræber vi mod at gøre processen enkel og effektiv og samtidig stille den information til rådighed, som I har behov for.

Den udvendige ramme for huset er sat på forhånd, men i forhold til rumdeling, køkken, gulv, bad osv. er der fri leg, men samtidig rig mulighed for at få professionel hjælp og råd, så I kan tage de ideelle valg i forhold til jeres behov. Når de indvendige designvalg er truffet, kan I læne jer tilbage og nyde, at drømmehuset er ved at blive skabt.

Vi følger altid projektet helt til dørs, og vi samarbejder med branchens bedste håndværkere, som garanterer, at alt arbejde, der udføres, lever op til høje krav og standarder.

Find inspiration til dit længehus

Har I brug for inspiration? Eller ønsker I at se et allerede opført længehus i eller omkring Silkeborg og Midtjylland? Vi fremviser gerne igangværende byggerier, så I kan få en fornemmelse af rum, kvalitet og karakter inden, I vælger.

Er I interesseret i et længehus, eller ønsker I at vide mere, kan I booke et møde her. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe jer med at få opfyldt jeres boligdrømme.

Plantegninger for længehuse

Vi har opført mange længehuse med forskellige planløsninger - tilpasset den enkelte familie. Hvis I vil se længehusene udefra kan i køre en inspirationstur i Eriksborgparken i Silkeborg. Hvis I vil se nærmere på planløsninger for længehuse, kan I downloade vores katalog med plantegninger for længehuse. Der findes både basistegninger samt tegninger der er justeret efter vores kunders ønsker og behov. Plantegningerne inkluderer længehuse på 130 - 165 m2. 

Sådan får du dit længehus til at holde i mange år

Hos Levehuse er vi ikke kun med dig, når vi bygger dit hus – vi er også med dig længe efter. Vi vil nemlig gerne være med til at gøre vedligehold og service så nemt som muligt for dig, så dit nye længehus holder i rigtig mange år.

Længehuset er en populær klassiker inden for moderne husbyggeri

Her får man udnyttet alle kvadratmeterne optimalt såvel ude som inde.

Fritliggende længehus opført i Sisteron mursten

Længehuse kan både være fritliggende og sammenbyggede

Vi hjælper med vedligeholdelse

Der er ingen tvivl om, at det er meget begrænset, hvor meget et nyt længehus skal vedligeholdes, men små, enkelte ting rundt omkring kan gøre en stor forskel for den samlede levetid.

Find vores videoer her

Hos Levehuse har vi lavet nogle videoguides, som kan hjælpe dig med at vedligeholde dit hus. Find videoerne her.

Nuværende projekter

Valdemars Have - Voel

11 nybyggermuligheder i etape 2

Læs mere

Lind - Tavlund Krat

12 boliger på 120 - 147 m2

Læs mere

Lemming

Vi tegner dit drømmehus

Læs mere

Øster Bordingvænget

Vi tegner dit drømmehus

Læs mere