Funkishus - Moderne funkishuse tilpasset efter dine ønsker
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funkishus

Når vi designer funkishuse hos Levehuse, tegner vi boliger med klare geometrisk former og skarpe minimalistiske udtryk. Ved at skabe boliger, der er enkle i deres udtryk, kan vores kunder let overtage stilen og sætte deres eget præg på boligen. Arkitekturen i vores funkishuse er styret af boligens daglige anvendelse. Derfor skaber vi rummelige, regulære og lyse rum, hvilket gør at hver kvadratmeter udnyttes optimalt og at boligen er let at indrette.  

Vores funkishuse er ligeledes kendetegnede ved at have velfungerende overgange mellem indendørs og udendørs arealer. Vinduespartier fra gulv til loft samt døre fra husets samlingsrum med udgang til haven, er med til at gøre udearealerne lettilgængelig. På den måde kan familien altid komme ud og nyde solen. I forlængelse af huset opføres en carport samt et redskabsrum.

Hvem vælger et funkishus?

Det minimalistiske funkishus med fladt tag og rene linjer kom på mode i 1920’erne, men vi oplever, at hustypen har fået en revival. Mange af vores kunder efterspørger et funkishus, fordi de godt kan lide det enkle udtryk og den funktionelle, rummelige indretning. Vi opfører primært funkishuse på 120 – 140 m2, og sælger både til børnefamilier, singler, ægtepar uden hjemmeboende børn og seniorer, der er klar til at nyde tilværelsen som pensionister.   

Børnefamilier vælger typisk at tilføje ekstra kvadratmeter, så der bliver mere plads til bryggers og opbevaring. Uanset familiekonstruktionen kan et standardhus på 120 m2 rumme 3 værelser samt 2 badeværelser, hvilket gør hustypen anvendelig for en bred kundegruppe. 

Hvad koster et funkishus?

Prisen på et funkishus varierer alt efter hvilke materialer I vælger og er naturligvis afhængig af boligens størrelse. Når vi starter nye byggeprojekter op, udregner vi det mulige boligareal i forhold til bebyggelsesprocenten. Vi opfører typisk funkishuse på 120 – 140 m2. Standardprisen gives på 120 m2 og ønskes ekstra m2 kører vi med en fast tillægspris.  

Derudover bestemmer I selv den indvendige materialevalg, herunder køkken, bad, gulv og lignende, hvilket alt sammen vil have betydning for prisen på jeres færdige hus.

Hvis I ønsker at se priseksempler på funkishuse kan I klikke her og se prisoversigt for funkishuse opført på Gudenåskrænten.

Forud for opførelsen af jeres nye funkishus inviteres I til et møde hos os, hvor vi forventningsafstemmer, så bolig og økonomi matcher hinanden. Vi er ikke interesserede I at sælge jer en drøm, som ikke står mål med budgettet. For os er det derimod vigtigt, at I føler jer trygge igennem hele byggeprocessen. Derfor sørger vi for, at det er en enkel og effektiv proces, der der overskuelig for vores førstegangskøbere og vi følger altid byggeprojektet til dørs. Når I har taget beslutningerne omkring husets størrelse, rumdeling og materialer, kan I trygt overlade arbejdet til vores kompetente håndværkere. Imens kan I glæde over, at jeres drømmehus er ved at blive skabt.

Find inspiration til dit funkishus

Er I interesseret i at høre mere om vores funkishuse i og omkring Silkeborg og Midtjylland samt de mange fordele, der er ved at bygge hus med Levehuse? I kan nemt og hurtigt booke et møde her. Vi står altid klar til at besvare jeres spørgsmål og hjælpe jer, så I kan få bygget jeres drømmehus.

Ønsker I at se et opført funkishus og ikke bare en plantegning, er I mere end velkommen til at komme ud og kigge på et af vores udstillingshuse. På den måde kan I få en fornemmelse af husets størrelse, rummene, kvaliteten og karakteren inden I beslutter, om et funkishus er den rigtige løsning for jer.

Plantegninger for funkishuse

Hvis I har forelsket jer i stilen ved et funkishus og vil se nærmere på, hvilke muligheder der findes indenfor planløsninger til funkishuse, kan I se plantegninger for funkishuse her. I kan downloade et gratis katalog med plantegninger for funkishuse fra 120 m2, 130 m2 og 140 m2. 

Se vores nuværende projekter - måske finder I drømmehuset!

Sådan vedligeholder du dit nye funkishus

Efter en lang proces med at bygge dit nye funkishus, og du endelig har nøglerne i hænderne, er der ikke noget bedre end at kunne flytte ind og begynde den nye hverdag i huset.
Med et helt nyt funkishus er det selvfølgelig meget begrænset, hvad der er af vedligeholdelse det første år, men der er alligevel nogle steder, hvor det godt kan betale sig at gøre en indsats for at sikre sig, at huset holder i mange år endnu.

Rene og glatte linjer på vægge og døre

Det flade tag kendetegner et funkishus

Funkishuse - her vist som sammenbyggede

Se vores videoer om vedligehold

Hos Levehuse i Silkeborg har vi lavet nogle videoer til vores kunder, så de nemt og enkelt kan holde deres nye funkishus ved lige, så det holder i mange år.

Find videoerne her

Du kan finde et direkte link til videoerne lige her.

Nuværende projekter

Lønnebergvej nr. 17

Funkisbolig på 130 m2

Læs mere

Seniorboliger i Sommerfugleparken

3 forskellige planløsninger

Læs mere

Kildeparken i Kolt-Hasselager

Dobbelthuse i funkisstil med 150 m2 fordelt på 2 plan

Læs mere