Ny ejerkreds | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Levehuse får ny ejerkreds

Ny ejerkreds og ledelse

Hos Levehuse oplever vi i høj grad, at der er gang i hushandlerne i Danmark. I marts afleverede vi hus nr. 400 i Levehuse-regi, men alene i år forventer vi at opføre 100 huse. Til at jonglere med de mange byggeprojekter skal vi stille med det stærkeste hold. Derfor har Levehuse A/S fået ny ejerkreds samt ledelse. De nye kræfter skal være med til at drive virksomheden fremad og fastholde den positive udvikling, som Levehuse har gennemgået i løbet af de sidste 10 år.

Kendte ansigter

På partnerfronten har henholdsvis Henning Mortensen Ejendomme A/S og vores egen bygningskonstruktør og byggeleder, Jesper Vilhelmsen, hver købt 13,3 % af Levehuse A/S.

Jesper har haft sin daglige gang i huset gennem de sidste 5 år, og leder i dag vores entreprise byggerier. Oprindeligt blev han ansat som bygningskonstruktør til vores tegnestue og har også taget sig af service og reklamationer. Det har stor værdi for os, at en ung mand som Jesper, der er fortrolig med så mange af virksomhedens arbejdsområder, er kommet med i ejerkredsen.

 

”Min motivation for at blive partner er, at jeg altid har været glad for at møde på arbejde i Levehuse. Jeg har gode kolleger og en udfordrende hverdag. Det har stor betydning, at Levehuse har et godt renommé og at jeg kan stå inde for de værdier, vi repræsenterer. Mit ambitionsniveau er bestemt ikke at opnå titler eller penge – jeg er gået ind i det af ren interesse”.

Jesper Vilhelmsen

 

Hans Mortensen, der er direktør i Henning Mortensen A/S har vi ligeledes et godt kendskab til i forvejen. Henning Mortensen A/S står for VVS og EL arbejde mens søsterselskabet Svane Køkkenet leverer og monterer køkkener i vores Levehuse.

Dermed består ejerkredsen nu af stiftende partner, Lars Pontoppidan, produktionsdirektør Frank Hansen, byggeleder Jesper Vilhelmsen, Henning Mortensen Ejendomme A/S og projektleder i Levehuse, Martin Søgaard.   

 

”Vi har tunet virksomheden og vil stille det stærkeste hold. Det gør vi nu”.

Frank Hansen

Ny direktør

Vores nye direktør, Tim Lykke Jensen, indtrådte i stillingen 1. april 2021. Tim kommer fra tidligere stillinger som administrerende direktør hos Constructa A/S, Rådgivende Ingeniører og Arkitekter i Silkeborg og som driftsdirektør hos boligudvikleren Container Living ApS i Vejle.

 

”Jeg har kendt Levehuse A/S i en del år og kender virksomhedens forretning, kultur og værdier. Jeg har derfor set frem til at blive en del af denne fantastiske virksomhed, der er præget af forretningsmæssig ordentlighed, høj faglighed hos dygtige og dedikerede medarbejdere og ikke mindst tilfredse kunder og investorer”

Tim Lykke Jensen

 

Tim overtager posten fra Lars Pontoppidan, der fortsat skal være en del af Levehuse, men nu primært skal koncentrere sig om at opkøbe jord. Lars er blevet gråhåret og har en pæn hustru, der snart går på pension – hende vil han naturligvis gerne tilbringe mere tid sammen med. Ved at overlade direktørstolen til Tim, kan Lars trappe ned, men stadig have en finger på pulsen.  

Ny bestyrelsesformand

Frank Hansen overlader samtidig posten som formand for Levehuses bestyrelse til erhvervsmanden Ole Mortensen. Ole er en velbevandret erhvervsmand med bestyrelseserfaring fra blandt andet, Sylan A/S og Investeringsselskabet Elkær Invest. Han er senior rådgiver hos Elkær gruppen og desuden tidligere partner i Deloitte.

Med de nye ændringer i virksomhedens ejerkreds og ledelse føler vi, at vi står stærkt og kan videreudvikle det gode fundament, Levehuse har opbygget gennem de sidste 10 år.