FAQ | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Er anlægning af have inkluderet i prisen?

Nej – anlægning af have er ikke inkluderet i prisen. Vi har et samarbejde med Din Altmuligmand v. Flemming Hansen, så vi vedlægger et tilbud på etablering af plæne og fliser. Forvent en udgift på omkring 60.000 kr. Have kan først etableres efter indflytning.

De 102.000 kr. der er afsat til køkken og bad – skal de lægges oven i prisen på huset?

Ja – de 102.000 kr. er inkluderet i den pris I har fået på huset. I skal altså ikke hive 102.000 kr. ekstra op af lommen – disse penge er allerede regnet ind i prisen.

Kan vi selv vælge hvilken hustype, vi vil have?

Til hvert projektbyggeri udarbejder vores arkitekter og bygningskonstruktører en plan for området. Her bestemmes hvilke hustyper, der skal udbydes på de forskellige grunde. Der tages højde for hvilken hustype, der egner sig bedst til den givne beliggenhed. Der udbydes typisk 2-3 forskellige hustyper i de enkelte projektbyggerier.   

Kan vi selv vælge planløsning?

Ja – I de fleste tilfælde kan I selv være med til at bestemme planløsningen. Vores arkitekter og bygningskonstruktører vil komme med udspil samt vejlede i processen, men I er selv medbestemmende på planløsningen. I enkelte byggerier er planløsningen lagt fast – her kan I stadig vælge inventar mm.

Kan vi vælge en anden vægfarve end hvid?

Ja – hvis I ønsker andre farver på væggene end den hvide standardfarve kan I godt vælge andre farver. Vær opmærksom på, at dette er forbundet med en mérudgift på ca. 250 kr. pr m2.

Er hårde hvidevare inkluderet i prisen?

Ja – hårde hvidevare er inkluderet i prisen – der er sat 28.000 kr. af til at I kan købe hårde hvidevarer for. Beløbet dækker indkøb af: emhætte (silver udtræk), rustfri indbygningsovn, induktions kogesektion (60 cm), integreret kølefryseskab, integreret opvaskemaskine, vaskemaskine (hvid), kondenstumbler (hvid). Alle hårde hvidevarer er af mærket Zanussi.

Kan vi besøge huset mens byggeriet står på?

Ja – I kan godt få adgang til huset inden byggeriet står færdigt. Hvis I f.eks. ønsker at tage mål, for at planlægge indretning eller lign. Kan I efter aftale komme forbi Levehuses hovedkontor på Poul Larsensvej 10A og få udleveret en nøgle.

Hvornår skal vi betale for huset?

I betaler først for grund og hus ved indflytning. Der er ingen delbetalinger, så det er først når I står med nøglen i hånden, at I skal betale det fulde beløb.  Dette gælder også for jeres evt. tilvalg hos vores samarbejdspartnere.

Skal vi selv indkalde til 1 års gennemsyn?

Ja - 1 år efter byggeriets aflevering skal I indkalde til en 1 års gennemgang. Her gennemgår vi sammen, huset for evt. fejl og mangler som hører ind under Levehuse ’s udbedringspligter.

Bygger Levehuse kun i Silkeborg?

Nej – men Levehuse bygger primært i Silkeborg og primært projektbyggeri. I er velkomne til at kontakte os med forespørgsler om boligbyggeri i andre dele af Midtjylland.

Hvad betyder det, når en bolig er reserveret?

Hvis en bolig er markeret som reserveret i vores prisoversigter betyder det, at der er aktivitet på boligen. En køber har henvendt sig og booket et møde, for at få afklaring på, om projektet er aktuelt for køberen. Boligen har status af at være reserveret, så længe der er gang i en fremadskridende proces omkring køb af boligen.

Hvor længe kan man reservere en bolig?

Som udgangspunkt kan man reservere en bolig, så længe der er gang i en fremadskridende proces omkring køb af boligen.

Vi vil gerne give interesserede kunder en fair chance for at komme i mål med deres drøm om et Levehus. Det kan være svært at balancere reservationer, hvis der er flere interesserede købere til den samme bolig. Som udgangspunkt kan man reservere en bolig, så længe der er gang i en fremadskridende proces omkring køb af boligen.

Koster det noget at reservere en bolig?

Nej – det koster ikke noget at reservere en bolig hos Levehuse. Du betaler ikke depositum eller lignende.

Kan jeg rette henvendelse vedr. en bolig som er reserveret?

Ja – du er meget velkommen til at tage kontakt, hvis du er interesseret i en af de boliger, der er markeret som reserveret. Boligen er endnu ikke solgt. Ring og få en status på, hvor langt vi er i processen. Når vi ved, at du er interesseret, kontakter vi dig naturligvis, hvis salget ikke går igennem med den nuværende interesserede køber.