FAQ | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Er anlægning af have inkluderet i prisen?

Nej – anlægning af have er ikke inkluderet i prisen og er udenfor Levehuses entreprise.

Vær opmærksom på, at have først kan etableres efter indflytning.

Det beløb , der er afsat til køkken og bad – er de inkluderet i prisen på huset?

Ja – de penge (pr. 1. april 2022 131.449 kr.) er inkluderet i den pris I har fået på huset. I skal altså ikke hive 131.449 kr. ekstra op af lommen – disse penge er allerede regnet ind i prisen. Hvis det hus I ønsker at bygge koster 2.895.000 kr. i oversigten på vores hjemmeside - kan I handle køkken og bad hos vores samarbejdspartnere for 131.449 kr. uden meromkostninger.  

Kan vi selv vælge hvilken hustype, vi vil have?

Til hvert projektbyggeri udarbejder vores arkitekter og bygningskonstruktører en plan for området. Her bestemmes hvilke hustyper, der skal udbydes på de forskellige grunde. Der tages højde for hvilken hustype, der egner sig bedst til den givne beliggenhed. Der udbydes typisk 2-3 forskellige hustyper i de enkelte projektbyggerier.   

Kan vi selv vælge planløsning?

Ja – I de fleste tilfælde kan I selv være med til at bestemme planløsningen. Vores arkitekter og bygningskonstruktører vil komme med udspil samt vejlede i processen, men I er selv medbestemmende på planløsningen. I enkelte byggerier er planløsningen lagt fast – her kan I stadig vælge inventar mm.

Kan vi vælge en anden vægfarve end hvid?

Ja – hvis I ønsker andre farver på væggene end den hvide standardfarve kan I godt vælge andre farver. Vær opmærksom på, at dette er forbundet med en mérudgift på ca. 280 kr. pr m2.

Er hårde hvidevare inkluderet i prisen?

Ja – hårde hvidevare er inkluderet i prisen – der er pr. 1. april 2022 sat 30.400 kr. af til at I kan købe hårde hvidevarer for. Beløbet dækker indkøb af: emhætte (silver udtræk), rustfri indbygningsovn, induktions kogesektion (60 cm), integreret kølefryseskab, integreret opvaskemaskine, vaskemaskine (hvid), kondenstumbler (hvid). 

Kan vi besøge huset mens byggeriet står på?

Ja – I kan godt få adgang til huset inden byggeriet står færdigt. Hvis I f.eks. ønsker at tage mål, for at planlægge indretning eller lign. kan I efter aftale komme forbi Levehuses hovedkontor på Poul Larsensvej 10A og få udleveret en nøgle.

Hvornår skal vi betale for huset?

I betaler først for grund og hus ved indflytning. Der er ingen delbetalinger, så det er først når I står med nøglen i hånden, at I skal betale det fulde beløb.  Dette gælder også for jeres evt. tilvalg hos vores samarbejdspartnere.

Skal vi selv indkalde til 1 års gennemsyn?

Ja - 1 år efter byggeriets aflevering skal I indkalde til en 1 års gennemgang. Her gennemgår vi sammen, huset for evt. fejl og mangler som hører ind under Levehuse ’s udbedringspligter.

Bygger Levehuse kun i Silkeborg?

Nej – men Levehuse bygger primært i Silkeborg og primært projektbyggeri. I er velkomne til at kontakte os med forespørgsler om boligbyggeri i andre dele af Midtjylland.

Hvad betyder det, når en bolig er reserveret?

Hvis en bolig er markeret som reserveret i vores prisoversigter betyder det, at der er aktivitet på boligen. En køber har henvendt sig og booket et møde, for at få afklaring på, om projektet er aktuelt for køberen. Boligen har status af at være reserveret, så længe der er gang i en fremadskridende proces omkring køb af boligen.

Hvor længe kan man reservere en bolig?

Som udgangspunkt kan man reservere en bolig, så længe der er gang i en fremadskridende proces omkring køb af boligen.

Vi vil gerne give interesserede kunder en fair chance for at komme i mål med deres drøm om et Levehus. Det kan være svært at balancere reservationer, hvis der er flere interesserede købere til den samme bolig. Som udgangspunkt kan man reservere en bolig, så længe der er gang i en fremadskridende proces omkring køb af boligen.

Koster det noget at reservere en bolig?

Nej – det koster ikke noget at reservere en bolig hos Levehuse. Du betaler ikke depositum eller lignende.

Kan jeg rette henvendelse vedr. en bolig som er reserveret?

Ja – du er meget velkommen til at tage kontakt, hvis du er interesseret i en af de boliger, der er markeret som reserveret. Boligen er endnu ikke solgt. Ring og få en status på, hvor langt vi er i processen. Når vi ved, at du er interesseret, kontakter vi dig naturligvis, hvis salget ikke går igennem med den nuværende interesserede køber.

Hvor mange penge bruger man i gennemsnit på køkken?

I salgsprisen på jeres hus er der allerede afsat 131.449 kr. til, at I kan købe køkken for hos Svane. Vores kunder bruger i gennemsnit 50.000 kr. ekstra på køkken, fordi de tilvælger særlige løsninger. De ekstra tilvalg afregnes direkte med Svane. 

Hvad er inkluderet i startprisen på et Levehus?

Startprisen på et Levehuse dækker grund, bolig, carport og redskabsrum samt alle standardmaterialer. I de aktuelle prisoversigter vil det fremgå om startprisen er gældende for en bolig på 120 eller 130 m2. Hvis prisen på en bolig er angivet til 2.895.000 kr. og der står anført et muligt boligareal på 120-150 m2, er startprisen gældende for en bolig på 120 m2. Hvis der i prisoversigten er anført et muligt boligareal på 130-160 m2 er startprisen gældende for en bolig på 130 m2. 

Hvad koster det at bygge ekstra kvadratmeter?

Det koster 10.000 kr. pr. ekstra kvadratmeter, I ønsker at bygge. Hvis startprisen på jeres bolig er 2.955.000 kr. for 130 m2, og I ønsker en bolig på 138 m2 vil det koste jer 80.000 kr. ekstra.

Hvor lang tid tager det at bygge et nyt hus?

Fra vi har taget første spadestik og til du står med nøglerne i hånden går der typisk 20-25 uger. Du får naturligvis en en helt fast afleveringsdato for netop dit hus, når du har foretaget alle materialevalg hos vores samarbejdspartnere og godkendt alle tegninger, vi har lavet på dit hus.