Z-hus | En modernisering af det klassiske længehus | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Z-hus

I et Z-hus fra Levehuse møder I en nytænkning af det klassiske længehus. Huset er konstrueret som et forskudt længehus og udtrykket er fortsat enkelt med rene linjer. Facaden får dog et anderledes og mere spændende udtryk og formgivning indbyder til at etablere private rum, både foran og bagved huset. I kan tilvælge en overdækket terrasse i forlængelse af stue og køkken alrum eller lade terrassen stå med frit udsyn til himmelen. I begge tilfælde kan I skabe jeres egne hyggekroge og leverum både ude og inde. 

Planløsningerne for Z-huset muliggør to badeværelser, soveværelse og to-tre værelser/kontor, så der er god plads til hele familien og jeres gæster. Z-huset er fleksibelt og nemt at designe, så det passer perfekt til lige netop jeres boligdrømme.

Det er muligt at tilvælge loft til kip, hvilket kan tilføre boligen luft og lys i form af ekstra kubikmeter. De kunder der vælger loft til kip, oplever at det skaber volumen og giver boligen karakter.  Skiftende loftshøjde og forskydning i husets 2 længer inviterer på nye rumlige oplevelser i z-huset.

Hvad koster et Z-hus?

Den endelige pris på jeres færdige Z-hus afhænger af det samlede antal boligkvadratmeter samt materialevalg. Klik her hvis I vil se priseksempler og plantegninger for Z-hus.

Konceptet hos Levehuse fungerer således at designvalg på de ydre rammer er fastlagt, mens I har frit spillerum i forhold til husets indre udformning. I vælger hvordan husets rumdeling skal være, samt hvilket køkken, gulv, bad osv., I ønsker. Det er disse valg, der gør, at huset bliver jeres drømmehu – og de har selvfølgelig betydning for den samlede pris på jeres Z-hus.

Vælg et Z-hus fra Levehuse hvis I ønsker den økonomiske tryghed det giver at lade et typehuse firma stå for processen.  Vi har stor erfaring med at opføre Z-huse, hvilket resulterer i en hurtig byggeproces, hvor I forinden er blevet vejledt af vores kyndige fagpersonale.

Forud for projektet kommer I til møde hos os, hvor vi snakker vores koncept og jeres boligdrømme igennem. Vi matcher jeres økonomi med en bolig, der lever op til jeres drømme og forventninger. Vi er realistiske og professionelle i vores rådgivning omkring tilvalg til vores standardhuse. Vi vil sælge jer en drøm, som I har råd til, og vi har sans for rumdeling og afgørende detaljer.

Levehuse følger projektet helt til dørs, og vi sørger for, at I er trygge hele vejen igennem processen.

Find inspiration til Z-huset

Vil I høre mere om det interessante forskudte længehus med et hav af muligheder for at skabe jeres drømmehus, er I mere end velkommen til at booke et møde og komme ind til en samtale. Vi sidder altid klar til at besvare jeres spørgsmål og hjælpe jer, så I kan få bygget det hus, I går og drømmer om.

Har I brug for at se et allerede opført Z-hus i og omkring Silkeborg og Midtjylland, inviterer vi jer genre med på besøg i et at de huse, vi er i gang med at opføre. Her kan I få en fornemmelse for husets og dets karakter, så I kan finde ud af, om det er noget for jer.

Sådan vedligeholder du dit nye Z-hus

Når du lige er flyttet ind i dit nye Z-hus, og du er klar til at nyde goderne ved at bo i et helt nyt hus, er det dog stadig en god idé at have husets stand in mente. Det kan nemlig godt betale sig at vedligeholde små ting rundt om i huset, så det holder i rigtig mange år fremover.

Z-hus har mulighed for loft til kip

Vi hjælper dig med vedligeholdelsen

Det er begrænset, hvor meget der er at vedligeholde på et helt nyt hus, men for at det er i god stand så længe som muligt, så har vi hos Levehuse lavet nogle videoer, der nemt hjælper dig igennem vedligeholdelsen af dit nye Z-hus.

Find videoer om service og vedligeholdelse

Du kan nemt og hurtigt tilgå videoerne fra Levehuse i Silkeborg lige her.

Nuværende projekter