Funder Nørhede | Ny udstykning i Funder i børnevenlige omgivelser
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funder Nørhede

Vælg mellem 3 hustyper: gårdhavehus, længehus og funkishus

Funder Nørhede

Gennem de sidste 5 år er Silkeborgbydelen Funder blevet et populært nybyggerkvarter. I Levehuse har vi været med til at udvikle det efterhånden velkendte nybyggerområde Funder Nørskov, der ligger blot få hundrede meter fra Funder Nørhede. De 33 fritliggende boliger, som vi opfører i denne udstykning, får indkørselsvej via Funder Allé (Den gamle Nørhedevej - og deraf navnet). Det nye boligområde har en central beliggenhed i Funder få kilometer fra Silkeborg centrum.

De nye småveje, der skyder op i Funder giver nyt liv til kvarteret og i Levehuse oplever vi, at nybyggerne er gode til at få etableret et godt naboskab fra starten. 

Stor valgfrihed

For at imødekomme efterspørgslen fra vores kunder, er det i denne udstykning muligt at vælge mellem 3 af vores populære hustyper. Du kan vælge, om du vil opføre et gårdhavehus, et længehus eller et funkishus. Vi har tilmed designet en ny model af vores klassiske længehus, med en integreret carport.

Du kan læse mere om hver enkelt hustype under menupunktet '3 hustyper'. Under menupunktet 'Priser' finder du en oversigt over, hvad de forskellige boligtyper koster, samt hvor mange boligkvadratmeter det er muligt at opføre på de enkelte grunde. 

Se brochure

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehuse frem. Book fremvisning hos Nybolig på 86 82 66 00 eller mail jie@Nybolig.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til kr@levehuse.dk