Retrohus - Nybygget hus inspireret af de velkendte 70'er huse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Retrohus

Vores nye retrohus er et arkitekttegnet stilfuldt hus, som er inspireret af de velkendte 70’er huse. Vores arkitekt har tænkt tilbage og anvendt de flotte arkitektoniske linjer til at skabe et yderst moderne look. I får et helt nyt hus, der grundet arkitekturen rummer sjæl og stil allerede inden I sætter jeres eget personlige præg på.

I retrohuset er der lagt vægt på at skabe et ugeneret udeområde med muret læmur og lukket terrasseområde i haven. Læhegnet er naturligvis udført i træ i ægte 70’er stil. På den måde kan I nyde privatlivet i haven og på terrassen uden at være til skue for naboer og forbigående.

Vi oplever at vores kunder falder for charmen ved 70’er stilarten, samtidig med at de får lov til selv at bestemme ’hvor skabet skal stå’. Nogle af vores kunder vil gerne have et hus med sjæl og personlighed, men er ikke trygge ved at gå i krig med renovering af et ældre hus. Retrohuset er løsningen for dem, der gerne vil forene fortidens charme med nutidens kvalitet og familievenlige planløsninger.

Hvad koster et retrohus?

Den endelige pris på et retrohus fra Levehuse varierer alt efter den specifikke sammensætning af køkken og bad, valg af materialer samt størrelse på netop jeres hus.

Konceptet hos Levehuse fungerer på den måde, at husets ydre udformning er fastsat på forhånd, men i forhold til de indendørs arealer har I frie tøjler. I kan være med til at beslutte, hvilken rumdeling, huset skal have, samt hvilket køkken, gulv, bad osv., I ønsker. Forud for opførelsen af jeres retrohus vil I komme til et møde hos os. Her snakker vi konceptet igennem, og vi sørger for, at I føler jer trygge igennem hele byggeprocessen. Byggeprocessen er nem, enkel og effektiv, og særdeles velegnet til både førstegangkøbere og til jer, som har prøvet det hele før. Når I har besluttet jer for indretning og materialer, kan I roligt læne jer tilbage. Levehuses dygtige håndværkere og samarbejdspartnere sørger for at jeres retrohus tager form herfra.  

Find inspiration til dit retrohus

Er I interesseret i at høre mere om vores retrohus, og hvordan det kan blive jeres? Book et møde her, og kom ind til en samtale, hvor vi sidder klar til at besvare alle jeres spørgsmål og hjælpe jer, så I kan få bygget jeres drømmehus med plads til hele familien.

Vi fremviser gerne vores i igangværende byggerier, så vi kan hjælpe jer med inspiration. Det første   retorhus opfører vi i 2021 i Funderområdet. Den nye model står klar primo september 2021. 

Vores helt nye retrohus er et lækkert stilfuldt hus, hvor vores arkitekt har tænkt tilbage

Der er anvendt de flotte arkitektoniske linjer fra 70 èrne

Vi hjælper dig med at vedligeholde dit retrohus

Hos Levehuse i Silkeborg har vi en stor kærlighed til retrohuse, hvor vores kunder får et splinternyt hus med en gammel sjæl. Her er der ikke samme behov for vedligehold, som der er med et faktisk hus af ældre dato, og det er derfor muligt at nyde de arkitektoniske linjer fra 1970’erne uden at stå med den mængde vedligehold, et sådant hus kræver.

Sådan vedligeholder du nemt dit retrohus

Vi har lavet en række videoer, så du nemt kan lave en lille mængde vedligehold på dit nye retrohus, så det holder i mange år endnu.

Se vores videoguides

Du kan se vores anbefalinger til vedligehold af retrohuse ved at klikke her.

Nuværende projekter