Job hos Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Kvalitetsmæssigt håndværk

For at sikre og opretholde kvaliteten i vores byggerier ansætter vi kun uddannede tømrere, der har gennemgået 4 års læretid.

Vores tømrere arbejder i faste makkerpar, så de får oparbejdet gode samarbejdsrutiner samt et godt makkerskab. Vi har meget få reklamationer i forbindelse med husafleveringer, hvilket vidner om veludført håndværk. Det er vi naturligvis stolte af, og vores håndværkere har en stor del af æren for det gode ry, som Levehuse har oparbejdet.

 

Lokale håndværkere

Ligesom vi benytter faste lokale leverandører, ansætter vi også lokale håndværkere. Vi hyrer ikke et tømrersjak ind fra højre, som ikke er bekendte med Levehuses standarder og arbejdsgange.    

 

Ledige stillinger

Hos Levehuse er vi altid på jagt efter dygtige fagfolk, der kan hjælpe os godt i mål med vores mange boligbyggerier. Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, så vender vi tilbage, hvis det er dig vi mangler her og nu, og ellers har vi dig i tankerne, når behovet opstår. 

Job som tømrer 

Vi bygger huse som aldrig før hos Levehuse. Derfor søger vi stabile og fagligt dygtige tømrere, gerne makkerpar, der kan hjælpe os i mål med vores mange projektbyggerier. Arbejdet vil primært være i Silkeborgområdet og bestå udelukkende af nybyg.

Hos Levehuse står vi inde for den kvalitet, vi leverer til vores kunder. Som tømrer hos Levehuse skal du derfor sætte en ære i at udføre et godt kvalitetsarbejde med høj finish. Til gengæld tilbyder vi et lærerigt arbejde i en velrenommeret virksomhed, hvor du/I får frihed under ansvar. Du/I arbejder selvstændigt i makkerpar på 2.

Stillingen/stillingerne er fuldtid med opstart snarest muligt.Kontakt

For yderligere oplysninger ang. stillingen kontakt vores produktionsdirektør, Frank Hansen.

Frank Hansen

Tlf: 40 10 34 64

Mail: fh@levehuse.dk