Levehuse dropper 2-plans boliger i Trindagerparken og satser på moderne rækkehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Levehuse tager lidt af toppen

Juni 2024

I Levehuse har man truffet en strategisk beslutning om at ændre byggeplaner i Trindagerparken. Efter grundige overvejelser og analyse af markedets efterspørgsel har Levehuse valgt at droppe opførelsen af de planlagte fire 2-plans boliger. Beslutningen kommer som en reaktion på den manglende interesse for boliger i to plan i området.

I stedet har nybygger firmaets tegnestue nytænkt projektet og udarbejdet planer for opførelsen af fire moderne rækkehuse. "Vi har bemærket en markant lavere efterspørgsel efter 2-plans boliger i Trindagerparken, hvilket har ført os til at revurdere vores oprindelige planer. Vores mål er at skabe boliger, der matcher kundernes behov og ønsker," siger leder af Levehuses tegnestue, Martin Søgaard.

 

De nye rækkehuse vil omfatte tre boliger på 108 m² og en mindre bolig på 78 m². Ændringen er en direkte reaktion på kundernes ønsker om mindre, funktionelle boliger. Levehuse har taget denne feedback til sig og forsøgt at imødekomme markedets behov med deres nye design.

I samme område er salget af dobbelthuse på 120 m² og 130 m² kommet godt i gang i 2024.   Kun en enkelt af disse boliger er endnu ikke solgt: Funder Trindager nr. 51 på 120 m².

Med de nye rækkehuse i Trindagerparken håber Levehuse at kunne tiltrække et kundesegment, der vægter en moderne bolig uden overflødige kvadratmeter. ”Det kunne f.eks. være et ægtepar uden hjemmeboende børn, som ikke længere vil vedligeholde en stor villa, eller et ungt par, som ikke har tid eller interesse i at holde en stor have”, fortsætter Martin Søgaard.

Salget af rækkehusene er startet op i juni 2024.

Det oprindelige projekt i to plan i Trindagerparken.

Det nye projekt i Trindagerparken, hvor 2-plans boligerne er erstattet af 4 mindre rækkehuse.

Se også

Indretning af uderum

Funkishus med spændende og veldefinerede uderum.

Læs mere

Plantegninger

Se plantegninger for forskellige hustyper: bl.a. længehuse, gårdhavehuse og funkishuse.

Plantegninger

Gårdhavehus i særklasse

Stort gårdhavehus med masser af spændende detaljer.

Se gårdhavehuset