Byggefirma i Silkeborg - Tryghed når du bygger nyt hus
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Levehuse - lokalforankret byggefirma

Levehuse er et lokalforankret byggefirma med base i Silkeborg. Levehuse startede op midt i en af de værste finansielle kriser i dette århundrede. Ved at satse på solidt og ærligt husbyggeri samt tilfredse kunder, er vi vokset støt og er i dag et velfunderet byggefirma i Silkeborg. 

Byggefirma med speciale i projektsalg

Levehuse startede som et traditionelt byggefirma med byggeri af både arkitekttegnede huse, villaer og typehuse. Vi fandt dog hurtigt vores styrke indenfor egne grundudstykninger med projektsalg af enfamilieboliger og dobbelthuse. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde vores kunder unikke og nøglefærdige pakkeløsninger bestående af byggegrund i attraktive nyudstykninger i Silkeborg INKL. et arkitekttegnet, nybygget hus på grunden.

 

Se profilbrochure

Projektsalg af huse

Projektsalg er det bærende element i dag, og vi har derfor stor erfaring med projektsalg af familieboliger til private på mindre grunde. Se vores aktuelle projekter her. Selv om vi som byggefirma har specialiseret os i projektsalg, har vi bevaret et af de vigtigste elementer fra byggeriet af arkitekttegnede huse og villaer, nemlig muligheden for at I som kommende husejere at sætte jeres eget personlige præg på huset. I alle Levehuses byggerier tilbyder vi en høj grad af medbestemmelse på husets indretning, inventar og interiør.

 

BYGGEFIRMA MED STÆRKE VÆRDIER

Du bygger sandsynligvis kun nyt hus én gang i livet – og derfor skal du være tryg ved dit byggefirma.  Hos Levehuse er valgfrihed, kvalitet og tillid de stærke værdier, vi bygger på.

Levehuse er et byggefirma med begge ben solidt plantet i den jyske muld, og hos os er en aftale en aftale. Der er ingen skjulte omkostninger, og vi sørger for, at byggeriet af jeres nye hus i Silkeborg er nøje tilrettelagt og gennemskueligt, så I føler jer trygge gennem hele processen. Når vi indgår kontrakten om at bygge jeres nye hus på den udvalgte grund, bliver der aftalt en fast indflytningsdato. Og husk: I betaler først ved indflytning.

Når du bygger nyt hus med Levehuse, vil du opleve stor valgfrihed for både planløsning, interiør og inventar. Vi rådgiver jer om de mange valgmuligheder og hjælper jer med at finde præcis den løsning, der passer til jeres specifikke behov.

Som byggefirma med base i Silkeborg arbejder vi altid med lokale håndværkere. Vi prioriterer de gode relationer, fordi et godt samarbejde på byggepladsen er en afgørende forudsætning for den gode kvalitet. Desuden benytter vi os af faste leverandører med konstante leverancer og nogle af de bedste materialer. Vores erfaring og værdier er din garanti for kvalitetsbyggeri, og vores mål er altid at aflevere fejlfrie huse – til tiden!

 

BYGGER I MIDTJYLLAND OG ØSTJYLLAND

Levehuse bygger primært nye enfamilieboliger, rækkehuse og dobbelthuse på egne grundudstykninger. Vores primære forretningsområde ligger i dag i Silkeborg og omegn.

 

Poul Larsens Vej 10a
8600 Silkeborg
Lars: Telefon: +45 40 45 58 68
Martin: Telefon: +45 42 26 18 42