Silkeborgs lokale nybyggerfirma, har eksisteret i 13 år, og stifter, Lars Pontoppidan er fortsat en del af ejerkredsen og den daglige ledelse.
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Gode kræfter styrer Levehuse

Et godt firkløver

Silkeborgs lokale nybyggerfirma, Levehuse, har eksisteret i 13 år, og stifter, Lars Pontoppidan er fortsat en del af ejerkredsen og den daglige ledelse. Teamet bag de kvalitetsorienterede boligprojekter og den daglige drift består af fire nøglepersoner: Martin Søgaard, Jesper Vilhelmsen, Lars Pontoppidan og Daniel Karlsen. Et godt firkløver af kompetencer, som har været med til at sikre Levehuses eksistens gennem gode og hårde perioder med forskellige udfordringer.

Lars Pontoppidan – grundlægger og visionær
Lars Pontoppidan stiftede Levehuse i 2011 og har siden været drivkraften bag virksomhedens vision og strategi. Hans entreprenørånd og evne til at spotte nye muligheder har været afgørende for virksomhedens vækst. Lars øver sig i at gå på pension, men har svært ved at lægge sine mange kasketter i virksomheden på hylden. Tidligere har Lars personligt afleveret Levehusene til kunder på afleveringsdagen. Denne opgave er nu overgået til servicechef, Casper Hald og byggerådgiver, Kristian Riis.  

 

Martin Søgaard – leder af tegnestuen
Som leder af tegnestuen har Martin Søgaard en central rolle i udviklingen af Levehuses projekter. Hans ansvar indebærer alt fra den kreative proces med at udforme planløsninger og beliggenhedsplaner til at sikre, at designet opfylder både æstetiske og funktionelle krav. Martin har været en del af Levehuse siden 2014 og er trådt ind i ejerkredsen.

 

Jesper Vilhelmsen – byggeplads og produktion
Jesper Vilhelmsen har ansvaret for byggepladsen og produktionen, og sørger for, at byggeprojekterne forløber glat og effektivt, fra første spadestik til det færdige byggeri. I 2021 blev Jesper en del af ejerkredsen i Levehuse. Med sin tømrer- og bygningskonstruktøruddannelse i bagagen er Jesper den rette mand til at sikre at kvaliteten på byggepladsen er i top. Investorsamarbejde centrerer sig omkring Jesper, der også står for aflevering af boliger opført for investorer.

 

Daniel Karlsen – Økonomichef
Som økonomichef har Daniel Karlsen en vigtig rolle i at sikre, at Levehuse forbliver en økonomisk sund virksomhed. Han styrer virksomhedens budgetter og sørger for, at alle økonomiske beslutninger træffes med omhu og indsigt. Daniels skarpe analytiske evner og forståelse for finansielle processer gør ham til en uvurderlig ressource for ledelsen. Hans arbejde sikrer, at Levehuse kan investere i nye projekter og fortsætte med at vækste uden at gå på kompromis med den økonomiske stabilitet.

 

Ejerkreds og bestyrelse i Levehuse 2024

Ejerkredsen består i august 2024 af Lars Pontoppidan, Jesper Vilhelmsen, Martin Søgaard og Hans Mortensen, der i sit tidligere virke som direktør for Henning Mortensen A/S, i mange år har været en fast samarbejdspartner for Levehuse.

Bestyrelsen udgøres af Lars Pontoppidan, Jesper Vilhelmsen, Martin Søgaard, Hans Mortensen og bestyrelsesformand Ole Elmegaard Mortensen.

Se også

Nyheder

Se flere billeder af ugens afleveringer. Vi afleverer nye boliger hver måned, så der er masser af ny inspiration.

Nyheder

Kundecases

Læs også vores kundecases og se billeder af møblerede Levehuse. Læs vores kunders overvejelser ved at bygge med Levehuse.

Kundecases

Plantegninger

Se og download kataloger med plantegninger for forskellige hustyper: bl.a. længehuse, gårdhavehuse og funkishuse.

Plantegninger

Tidligere projekter

Vi har givet liv til mange nybyggerkvarterer rundt om i Silkeborg. Se vores tidligere projekter her.

Tidligere projekter