5 husmodeller i boligområdet Funder | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funder Nørhede

Vælg mellem 3 hustyper: gårdhavehus, længehus og funkishus

I Funder Nørhede kan du vælge at opføre et gårdhavehus, et længehus eller et funkishus. Længehuset er tegnet i to forskellige modeller: længehus (i) med integreret carport og vores klassiske længehus. 

Læs mere om boligtyperne

Gårdhavehus

Alene navnet på boligen er tiltalende - hvem vil ikke gerne have en bolig med en gårdhave, der indbyder til fællesskab og privatliv. Her skabes fra indflytning et helt unik rum, som er ugeneret fra naboer, og hvor der er en velfungerende overgang mellem inde og udearealer.  I de varme perioder bliver gårdhaven en forlængelse af boligen, et ekstra rum, når dørene fra køkken alrummet åbnes op.    

Størrelsen på boligens gårdhave kan varieres ved at flytte på placeringen af carporten, der sammen med husmuren danner ramme om gårdhaven. På den måde kan gårdhaven udvides i designfasen, hvis I ønsker en større gårdhave end den der er skitseret på plantegningerne.  

Vores gårdhavehuse opføres med en ekstra loftshøjde på 260 cm, så lyset kan strømme ind i boligen og skabe luft og rummelighed. 

Se vores katalog med planløsninger for gårdhavehuse her

 

Længehus med integreret carport

Vores tegnestue har designet en helt ny model af længehuset til de kunder der ønsker en integreret carport. Boligens tagkonstruktion er blevet forlænget, således at der skabes en overdækket carport på 34,5 m2 med plads til to biler.

Hvis du ønsker at få direkte adgang til entré og bryggers via carporten, kræver det tilvalg af en branddør.
Længehuset kan opføres med eller uden overdækket terrasse.

Det maksimale antal boligkvadratmeter for denne boligtype er 160 m2, hvilket er muligt at opføre på grund A, G og I. På vores hjemmeside kan du se flere bud på planløsninger. Hvis du vælger et længehus (i) hjælper vores tegnestue dig med at designe en planløsning, der passer til dine ønkser.

Klassisk længehus

Længehuset er en klassisk boligtype, og for nogen er dette prototypen på et ægte dansk hus. Vores længehuse taler til de kunder, der foretrækker en traditionel tagkonstruktion, fremfor de flade tagstrukture, vi ser på moderne funkishuse. Hvis du køber et længehus, kan du tilkøbe ’loft til kip’, for at få den fulde effekt af tagkonstruktionen. Denne løsning er med til at give boligen karakter og gøre husets formgivning til en del af indretningen.

I Funder Nørhede er det muligt at opføre længehuse på 130-190 m2. Her præsenteres du for 2 bud på planløsninger. Vi har lagt vægt på at skabe nem adgang til boligens uderum. Således er der udgang fra både spisestue og stue. De mange udgange samt vindues-
partier fra gulv til loft giver flotte lysindfald.

Funkishus

Funkis er blevet en fast vare på hylden hos Levehuse. Kunderne efterspørger det enkle udtryk og den funktionelle, rummelige indretning. Vores funkisboliger er moderne i deres udtryk, og du kan nemt overtage stilen og sætte dit eget præg på boligen.

Du kan designe din funkisbolig præcis som du har lyst til med hjælp fra vores tegnestue. Her præsenterer vi to bud på planløsninger med forskellige ideer til placering af køkken alrum og værelsesafdelinger. På vores hjemmeside finder du et katalog med mange flere planløsninger.

 

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehuse frem. Book fremvisning hos Nybolig på 86 82 66 00 eller mail jie@Nybolig.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til kr@levehuse.dk