Området Funder | Tæt på natur, aktiviteter og byliv | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funder Nørhede

Vælg mellem 3 hustyper: gårdhavehus, længehus og funkishus

Natur og nybyggerkvarter

Funder Nørhede ligger placeret centralt i det populære nybyggerkvarter i Funder. Herfra klarer du nemt hverdagens praktiske opgaver med både institutioner, indkøb, motorvejstilkørsel og naturen tæt på.

De 33 boliger bygges nord for det naturskønne område Funder Ådal, der består af et sammenhængende naturområde strækkende fra Bølling Sø til Ørnsø. Området er bevaringsværdigt pga. dets rige plante- og dyreliv.

 

Børnevenlige stisystemer

Etableringen af vejnettet og stisystemerne i Funder forbedres i takt med at de nye boligområder skyder op. Lige syd for de 33 boliger i Funder Nørhede forlænges den nyetablerede cykelsti på den gamle Funder Kirkevej.

Indkørslen til de 33 boliger bliver via Funder Allé (den gamle Nørhedevej). Funder Kirkevej lukkes helt og ændrer status til cykelsti.

Skoler & pasningsmuligheder

Blot få 100 meter fra boligerne i Funder Nørhede er det nye Funder børnehus, dagsinstitution 3 Høje, åbnet. Institutionen rummer 45 vuggestuebørn og 96 børnehavebørn. Til daglig kan de boltre sig på den store naturlegeplads, hvor det kuperede terræn understøtter børnenes motoriske udvikling.

Den lokale Funder-Kragelund skole ligger også i gåafstand fra boligerne. Skolen er i gang med en udbygning, så den kan rumme kvarterets mange nybyggerbørn. Udvidelsen betyder, at skolen går fra at være tosporet til tresporet i 0-9. klasse. Den nye udvidelse rummer blandt andet en ny bygning til indskolingen, ny hovedbygning med lokaler til madkundskab, billedkunst, musik og en café. Efter moderniseringen kan skolen rumme 30 klasser og har plads til i alt 840 elever.


Plads til leg

I Funder Syd har beboerne etableret en stor flot legeplads for områdets børn. Det fine aktivitetsområde byder på naturspil, en udfordrende motorikbane, svævebane, gynger, klatrestativer og rutchebaner. Der er også opført en bålhytte, hvor man på forsvarlig vis må tilberede og nyde bålmad.

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehuse frem. Book fremvisning hos Nybolig på 86 82 66 00 eller mail jie@Nybolig.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til kr@levehuse.dk