3 byggegrunde | Ikast
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Grødde Huse - Ikast

3 byggegrunde på 881-1226 m2

Grødde Huse Ikast

Tre attraktive byggegrunde til salg i et etableret boligområde, som er tæt på natur, skole og en ny børneinstitution. Her får du chancen for at opføre din drømmebolig i et eksklusivt boligområde i den østlige del af Ikast. Området ligger kun kort afstand fra Ikast Østre Skole, og der er mulighed for indkøb inden for blot 2 km.

Området byder på rideskole, golfklub og den smukke natur i Skelhøje Plantage. Fra grundene er der udsyn til en lille sø. På cykel og gåben er der nem adgang via stisystemer til det centrale Ikast og i bil finder du motorvejen mod Herning, Ringkøbing, Holstebro, samt Silkeborg og Aarhus.

Mulighed for pakkeløsning

Du kan vælge blot at købe grunden og selv gå videre med byggeprojektet. Eller du kan købe en samlet pakkeløsning hos Levehuse. Pakkeløsninger er vores speciale og inkluderer grund, bolig, carport og udhus. På beliggenhedsplanen har vi vist 3 forskellige boligtyper: vores gårdhavehus og to udgaver af vores længehus, et med integreret carport og et med særskilt carport. Pakkeløsning for Grødde Huse starter på 2.895.000 kr. for et længehus på 130 m2.

Grund A

Grund B

Grund C

Interesseret i grunden

Har du spørgsmål til en af de tre grunde så kontakt Nybolig v. Jesper Lyngsø på 86 82 66 00 eller mail jpl@nybolig.dk

Har du spørgsmål til plantegningerne?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til tfn@levehuse.dk