4 boliger på Funder Trindager
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funder Trindager

Tankerne bag de 4 boliger i Trindagerparken

I Levehuse har vi mange henvendelser fra folk, der er glade for Funder, og som gerne vil bygge deres egen bolig i området. Det er især førstegangskøbere. Unge familier, der måske har boet til leje i bydelen, og som nu gerne vil ind på boligmarkedet.

Med boligerne på Funder Trindager har vi skabt en kvalitetsbolig, hvor der er plads til en familie, og hvor der er mulighed for at skrue op for tilvalgene. Du får den samme skønne beliggenhed som i vores projekt på Brendmosen blot få hundrede meter fra Funder Trindager – blot 300.000 kr. billigere, fordi boligen er sammenbygget og grunden er mindre.

”Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i boligen, men vi sparer nogle udgifter, bl.a. til mursten, idet boligerne er sammenbyggede. Vi forsøger at holde vores udgifter nede, så vi kan udbyde boligerne til fordelagtige priser for vores kunder, og vi vælger kun materialer, der lever op til vores standarder. Derfor er det planløsning og grundstørrelser, vi har arbejdet med”. Martin Søgaard, leder af Levehuses tegnestue.

Det er ikke nyt for Levehuse at bygge sammenbyggede boliger. På Safranvej, Løvstikkevej og Salvievej i Gødvad har vi bygget dobbelte gårdhave- og funkishuse og på Gudenåskrænten har vi bygget sammenbyggede boliger både i 1- og 2 plan. På Idas Vej i Astrid Lindgrenkvarteret har vi bygget dobbelthuse med sadeltag meget lig de boliger vi nu sælger på Funder Trindager.


Billederne ovenfor viser 4 boliger vi tidligere har opført, som har samme udtryk som de 6 boliger på Funder Trindager får. Placering af carport og udhus er dog anderledes.

Boliger i samme prisklasse

Falkenlunden - Gjern

Vinkelhus 130 m2 fra 2.495.000,-

Læs mere om projektet

Lind - Herning

Dobbelthus 120 m2 fra 2.595.000,-

Læs mere om projektet

Book fremvisning

Vi viser gerne et af vores igangværende byggerier og vores prøvehuse frem. Book fremvisning hos Nybolig på 86 82 66 00 eller mail jie@Nybolig.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til kr@levehuse.dk