Falkenlunden | Gjern| Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Falkenlunden - Gjern

4 vinkelhuse 130-150 m2

Det midtjyske Søhøjland rammer Gjern smukt ind i bakkedrag, der er dannet tilbage i istiden. Med sine ca. 1800 indbyggere udgør Gjern et lille nærsamfund, der værner om fællesskabet og naturen. I en årrække har lokale borgere lagt visioner for Gjern som naturby og udviklingen af bymidten.

Skoler & pasningsmulighede

Gjern skole har 165 elever og bygger på værdierne nysgerrighed og fællesskab. Hver skoledag starter med morgensang og præsentation af legepatruljer. Skolen går fra 0.–6. klassetrin, og overbygningen tages på Fårvang skole. Skolens fritidsafdeling er beliggende i Gjern Kulturcenter blot 100 meter fra skolen

På den anden side af Falkenkær sø ligger Gjern Børnehus, der råder over en stor naturlegeplads. Børnehuset er en integreret institution, der er normeret til 24 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn.

Byen har også en naturbørnehave; Naturligvis Troldbjerg. Et privat børnehavetilbud for børn i alderen 2-6 år. Visionen for de 30 - 35 børn er at skabe et børnehaveliv fyldt med nærvær, fordybelse og tid til hinanden og tid til at slå rod i eget liv.

Sport & Fritid

Troldbjerg natur- og friluftcenter er 32 tønder land med tilhørende lejrhytter, bålhytter og shelterpladser der er ejet af KFUM spejderne. Et fantastisk stykke natur med skove, marker og enge. Ved hytten er mountainbike sporet ’Trolden’ etableret.

Er man til montainbiking byder Gjerns smukke og kuperede terræn på den 16 km. lange mountainbike rute ’Trolden’.
Ruten er designet af dygtige sporbyggere og byder på 400 højdemeter fordelt på afvekslende sværhedsgrader af blå og røde singletrack spor.

For golfelskere inviterer Søhøjlandets golf resort på 18 huller, der fordeler sig over 3 terræntyper. Resortet tilbyder golfundervisning til spillere på alle niveauer, der under spillet kan nyde den fine panoramaudsigt over Gjern Bakker. 

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Ring til Pernille og hør mere om mulighed for en fremvisning på tlf: 93 63 06 03

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk