Dobbelthuse i Trindagerparken | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Trindagerparken - Funder

78 m2, 108 m2, 120 m2

Moderne dobbelthuse

Boligerne i Trindagerparken bygges som dobbelthuse i 1 plan på 120 og 130 m2. 

Planløsningen designer du sammen med vores tegnestue. Du kan se forslag til planløsninger ved at klikke i fanebladet herover. Fælles for de planløsninger vi foreslår er, at der er indtænkt en forældreafdeling med et badeværelse og en værelsesafdeling bestående af to værelser, der har fælles adgang til bad og toilet.

Differentieringen i planløsningen findes i husets leverum - køkken alrummet. Her har vi tegnet 4 forskellige bud på, hvordan I som familie kan indrette jer.

Ønsker du en løsning, med ét stort rum, hvor familien kan samles omkring køkkenøen, og samtidig kan følge med i, hvad der sker i stuen, skal du kigge nærmere på Model 1. Finder du det derimod mere praktisk med en klar inddeling af hjemmets zoner, kan du kigge nærmere på Model 2. Her er køkken og spisestue afskåret fra stuemiljøet, hvilket skaber en naturlig hyggekrog i stuen.

Model 3 og 4 er ligesom model 2 afgrænset fra stuen, men ligger i åben forlængelse af spisepladserne. Med disse modeller får du derfor en mere åben planløsning, der også gemmer på et integreret viktualierum. Model 4 er tegnet med et vinkelkøkken, og henvender sig til dig der prioriterer gulvplads og mulighed for et stort spisebord. Model 5 har køkkenø og appellerer til dig der gerne vil have et rigtigt samtalekøkken.

 

 

Model 1

Model 2

Model 3

Model 4

Kun 1 dobbelthus tilbage

Funder Trindager nr. 51 er den sidste 120 m2 bolig i Trindagerparken.  Planløsningen tegnes i samarbejde med vores tegnestue. Den kan f.eks. se ud som vist her, med skabsvæg og køkkenø med masser af skabsplads.

Boligen ligger for enden af det lille lukkede vænge. Der er carport, integreret skraldespandsly og et redskabsrum med i prisen.  

Indvendigt er der masser af plads til en familie med 2 børn, og du bliver overrasket over, hvor meget bolig du får på 120 m2. 

Prisen for boligen er 2.695.000 kr.

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehuse frem. Book fremvisning hos Nybolig på 86 82 66 00 eller mail jie@Nybolig.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til kr@levehuse.dk