Rækkevillaer i Åbyhøj | Familie huse med udhus & carport | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Rækkevillaer - Åbyhøj

Tankerne omkring projektet

Rækkevillaer i Åbyhøj

Midt i det hyggelige Åbyhøj på hjørnet af Jeppe Aakjærsvej / Silkeborgvej ligger de  rækkevillaer, som levehuse opførte i 2020. Boligerne er opført som 4 sammenbyggede rækkevillaer med egen have i 2 plan og gode parkeringsmuligheder lige ved døren. Til hver af boligerne er en afmærket parkeringsplads, og derudover to fælles parkeringspladser til gæster.

Skole, bibliotek, legepladser, bybusser og en række indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra hoveddøren. Til Aarhus midtby er der 4 km, som let kan klares på cykel, og samtidig er der under 10 minutter til motorvejen.

KØB NYT OG SPAR PÅ BÅDE ENERGI OG VEDLIGEHOLD

I de lækre boliger på Jeppe Aakjærs Vej er der både tid og plads til at nyde livet. Vi har prioriteret minimal vedligehold, og i haven skal tiden kun bruges på familie og venner på den store terrasse. Med andre ord kan du budgettere med 0 kr. i vedligehold på boligen de næste mange år.

Samtidig er boligen med energimærke A2015 utrolig energivenlig, hvilket både letter samvittigheden og varmeregningen. Den månedlige udgift til varme er på kun 365 kr pr. måned ifølge ejendommens energimærke.

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book fremvisning hos Pernille på 93 63 06 03 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk