Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Pippisvej - (Brunbakkevej)

Gårdhavehuse i 1-plan, Dobbelthuse

Pippisvej, - sidevej til Brunbakkevej

Gårdhavehuse i 1-plan, Dobbelthuse

I 2016 opførte Levehuse 10 dobbelthuse i naturskønne omgivelser, i en nyere udstykning i Buskelund.

De eksklusive gårdhavehuse på Brunbakkevej er udført i det der traditionelt kaldes funkisstil. En funkisvilla er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar, geometrisk form. 

Levehuse bygger i Silkeborg

Din nye bolig i Silkeborg er bygget af Levehuse, og vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi har de seneste 10 år bygget arkitekttegnede huse i høj kvalitet på attraktive udstykninger i Silkeborg og en række andre jyske byer. Vi er en lokalforankret Silkeborg-virksomhed, og hos os køber du tryghed. En aftale er en aftale, indflytningsdatoen ligger fast, og det fulde beløb for huset betaler du først ved indflytning.

Levehuse bygger boligdrømme op fra bunden, og vi stopper ikke ved ’godt nok’. Vi varetager alt fra idé og projektudvikling til færdigt byggeri, og vi har altid vores kunder i fokus. Derfor er stor valgfrihed et nøgleord for Levehuse. 

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book din fremvisning direkte hos Pernille på 70 87 62 88 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 70 87 62 88
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk