7 boliger på Lundsgade centralt i Silkeborg | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Lundsgade

Centralt i Silkeborg

Mindre end 2 kilometer fra Silkeborg gågade, på Lundsgade i Alderslyst, tilbyder vi en række muligheder for at opføre Levehuse på 122 - 159 m2. 

7 af boligerne ligger side om side på strækningen mellem Finsensgade og Warmingsvej. Lundsgade nr. 22 - 34. Her kan du vælge mellem længehuse, vinkelhuse og gårdhavehuse.

De 7 boliger på Lundsgade 22 - 34 er typiske Levehuse i den forstand, at de kommer som en enkel pakkeløsning, hvor du får grund, bolig, carport og redskabsrum i én samlet pakke. Som oftest opfører og etablerer vi boligveje i nybyggerområder, og her skiller Lundsgade sig ud. Lundsgade er beliggende i et 100 år gammelt og dermed veletableret boligkvarter. Her har vi fået mulighed for at give nyt liv til en lille lomme af vejen.

Fælles for alle boligerne er, at de opføres i kvalitetsmaterialer, og du kan selv være med til at sætte de endelige streger i planløsningen. Vores tegnestue har lavet en række bud på plantegninger, der tager højde for grundens udformning, lysindfald i boligen samt udnyttelse af udearealer.

Til de smalle grunde er et længehus optimalt, det anbefaler vi derfor til nr. 34, 32 og 30. De resterende grunde er bredere, så her kan både bygges længehuse og gårdhavehuse.

 

Interesseret?

Har du spørgsmål til projektet så kontakt os på 93 63 06 03 eller mail kr@levehuse.dk 

Spørgsmål til plantegningerne?

Kontakt Levehuse på: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til kr@levehuse.dk