Idasvej - Ny buskelund | Børnevenligt område | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Idasvej - Ny buskelund

Fritliggende enfamiliehus med udhus og carport

Astrid Lindgren kvarteret

Idasvej er en mindre udstykning i det nyere Astrid Lindgren-kvarter i det nordlige Silkeborg. Området er “Det nye Buskelund”, som ligger tæt op af det populære Buskelund med skole, daginstitutioner og masser af fritidstilbud. Der er veludbyggede stisystemer, dejlige grønne områder og gode indkøbsmuligheder. Kort afstand motorvejstilkørsel betyder, at udstykningen tidsmæssigt ligger tæt på både Århus og Herning.

HUS OG GRUND I ÉT

Husene på Idasvej blev udbudt som projektsalg, hvor køberne fik hus og grund i én samlet pakkeløsning. Levehuse havde ansvaret for hele processen fra tom byggegrund til nybygget hus. Det var der masser af fordele ved – den største var, at køberne ikke havde udlæg til byggegrund. De betalte først for hele pakken, da de flyttede ind.

NYFORTOLKNING AF POPULÆR KLASSIKER

På Idasvej udbød vi 20 z-huse og 4 længehuse. Med z-husene nyfortolkede Levehuse de populære og klassiske længehuse ved at lave en forskydning i huset, der giver to længer i stedet for blot én længe. Z-huset fik på den måde et moderne udtryk og et gedigent villapræg over sig.

Husene er præget af den klassiske, stilrene danske arkitektur, hvor vi har kombineret et solidt og afprøvet konstruktionsprincip med arkitektonisk frihed. Dermed kunne køberne vælge mellem mange forskellige planløsninger, med plads til individuelle behov og den moderne families livsstil.

BYG NYT OG BO GODT PÅ IDASVEJ

Med den kompakte, forskudte planløsning er z-husene ideelle til de meget overskuelige grunde på Idasvej. Husets form giver mulighed for at etablere private rum, både foran og bagved huset, selvom der ikke er langt til naboerne. I et z-hus på Idasvej er der både ude og inde godt med hyggekroge, som skaber gode leverum for dig og din familie.

Det er essentielt i et Levehus.

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book fremvisning hos Pernille på 93 63 06 03 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk