Gudenåskrænten etape 2 | Levehuse A/S
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Gudenåskrænten - etape 2

Naturen helt tæt på…

Naturen helt tæt på…

På Gudenåskrænten udbyder vi 2 plans Funkishuse, hvorfra den skønne natur kan nydes hver dag. Boligerne bygges med fokus på at skabe rene linjer, som står i en smuk kontrast til naturen. Boligerne har forskellige størrelser med hver deres indretning og layout. Der er taget højde for lysindfald, udsigt og naturen.

Selve plantegningen er fastsat på forhånd, men I kan sætte jeres personlige præg på boligerne. I har mulighed for selv at vælge jeres inventar til køkken, bad og bryggers samt lofter, klinker/trægulve, el- og vvs-artikler.

Boligerne opføres i lækre materialer som er tidløse og elegante bl.a. kan nævnes at alle mursten leveres fra Randers Tegl. For at skabe fællesskab, ro og en fælles harmoni har vi valgt, at alle boliger opføres i samme mursten i serien Prima. Det er en blødstrøgne mursten, der har gennemgået en varieret forædlingsproces. Hver enkelt sten har sit eget spændende udtryk. For at bryde Funkishusets stramme linjer op, har vi valgt at anvende recesmurværk, som er spændende murværksdetaljer med tilbage eller fremtrukket sten, hvilket giver et grafisk spændende look til husets facade. Begge boligtyper er på facadesiden udstyret med endnu en smuk detalje i form af en stilfuld vindues relief i zink som fremhæver den stilrene og moderne arkitektur.

Se brochure

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book fremvisning hos Pernille på 93 63 06 03 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk