Løvstikkevej | Natur helt tæt på | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funkishuse - Løvstikkevej

Et-plan med udhus og carport

Kvalitet, funktionalitet og

- ro i en travl hverdag

De eksklusive huse på Løvstikkevej er udført i det der traditionelt kaldes funkisstil. En funkisvilla
er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar geometrisk form. Vinduer og døre er ofte placeret symmetrisk i den blanke facade. Facaderne er helt skarpe og er normalt udført uden pynt, gesimser og lignende. Husene her, har fået nogle friske detaljer der giver et ekstra touch, og spiller op til et moderne og legende udtryk.

Husene er opført tæt på naturen, hvor man har fred- skov og store grønne rekreative områder som nær- meste nabo. Her er der plads til fællesskabet, hvor man både kan nyde naturen og den tætte forbindelse til byen. Funkishuse er netop ofte kendetegnet ved at have en velfungerende overgang mellem ude og inde. Det ses også i husene på Eriksborgparken - Løvstikkevej i form af både gode rummelige stuer eller køkken/alrum med store vinduespartier der åbner sig med adgang til terrassen. Der er fra boligen god adgang til udearealerne, hvor man kan nyde fællesskabet eller privatlivet. Indretningen er enkel og ren hvor vi har en kombineret eller delvist adskilt stue, køkken/alrum, mulighed for soveværelsesafdeling med eget badeværelse og en afdeling til børn eller gæster. Alle husene har desuden en carport der kan integreres med gårdhavemur, derudover et mindre redskabsrum. Kvalitet, funktionalitet og livs- kvalitet hænger tæt sammen i husene på Løvstikke- vej.

Boligerne er opført i traditionelle og gode byggematerialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Husenes facader bliver muret op i en blødstrøgen sten, i en gul-brun nuance med mørke felter, denne kombination står godt til de sorte træ/ alu. vinduer og døre og den sorte træbeklædning.

Martin Søgaard
Arkitekt og bygningskonstruktør

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book fremvisning hos Pernille på 93 63 06 03 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk