Lollandsgade | Gåafstand til Silkeborg centrum | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funkishus - Lollandsgade

Eksklusive funkisvillaer på 160 m2

2 funkisvillaer i Silkeborg centrum

På Lollandsgade har Levehuse opført to eksklusive funkisvillaer. Villaerne er funktionalistiske og rummelige med en minimalistiske, geometriske former. Vinduer og døre er placeret asymmetrisk i den blanke facade. Facaderne står skarpe og er udført uden pynt, gesimser eller lign.

Villaerne har velfungerende overgange mellem ude og inde, rummelige, sydvendte stuer og køkken alrum. De store vindues- og dørpartier lader lyset strømme ind og giver nem adgang til terrassen. Der er fra boligen god adgang til den hyggelige terrasse, der er trukket ind i bebyggelsen, så det nærmest bliver en gårdhave.

De to planløsninger er enkle og indeholder stor stue, køkken alrum, en soveværelsesafdeling med eget badeværelse og mulighed for walk-in og en afdeling til børn eller gæster herunder tre værelser. Boligerne er opført med carport samt redskabsrum. Planløsningen har gode og gennemtænkte detaljer.

Boligerne er opført i traditionelle gode byggematerialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book fremvisning hos Pernille på 93 63 06 03 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk