Hjortespringet | Naturen tæt på | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funkishus - Hjortespringet

Funkishus med carport og udhus - virklund

6 funkishuse i Virklund

De eksklusive huse på Hjortespringet er udført i det, der traditionelt kaldes funkisstil. En funkisvilla er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar geometrisk form. Vinduer og døre er ofte placeret symmetrisk i den blanke facade. Facaderne er helt skarpe og er normalt udført uden pynt, gesimser og lignende. Husene har fået nogle fine detaljer, der giver et ekstra touch, og spiller op til et moderne og legende udtryk. Husene opføres tæt på naturen og med plads til fællesskabet.

Indretningen er enkel - vi ligger vægt på at boligerne er indretningsvenlige. Alle huse har en dejlig opholdsafdeling med et kombineret køkken/alrum og stue i et, hvor der er udsigt til mindre sø og skønt grønt areal. Soveværelsesafdeling med eget badeværelse og en afdeling til børn eller gæster. Alle husene har desuden en carport med overdækket gennemgangsparti til haven. Derudover er der et redskabsrum i sammenhæng med carport beklædt med sort træ på klink.

Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet hænger tæt sammen i husene på Hjortespringet. Boligerne opføres i traditionelle og gode byggematerialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Husenes facader bliver muret op i en blødstrøgen sten, i en gul-brun nuance med et tonet felt. Denne kombination står godt til de sorte træ/alu.-vinduer og døre og den sorte træbeklædning.

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book fremvisning hos Pernille på 93 63 06 03 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk