Gubsøhøjen | Tæt på by & natur i Gubsøhøjen | Levehuse
Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Book fremvisning

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funkishus - Gubsøhøjen

Funkishus med carport og udhus

Denne eksklusive bolig på Gubsøhøjen er udført i det, der traditionelt kaldes funkisstil. En funkisvilla er et funktionalistisk og rummeligt hus med en klar geometrisk form. Vinduer og døre er ofte placeret symmetrisk i den blanke facade. Facaderne er helt skarpe og er normalt udført uden pynt, gesimser og lignende. Husene her har fået nogle fine detaljer, der giver et ekstra touch, og spiller op til et moderne og legende udtryk. Husene opføres tæt på naturen og med plads til fællesskabet.

Kvalitet, funktionalitet og livskvalitet hænger tæt sammen i husene på Gubsøhøjen. Boligerne opføres i vores traditionelle og gode byggematerialer, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Husenes facader bliver muret op i en blødstrøgen “Cold Hawaii” Egernsund teglsten, i en gul-brun nuance med et tonet felt. Denne kombination står godt til de mørkegrå træ/alu.-vinduer og døre og den sorte træbeklædning.

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book fremvisning hos Pernille på 93 63 06 03 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 93 63 06 03
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk