Menu

Menu

Ring Mail Til salg

Book fremvisning eller bliv kontaktet

Få mere viden om vores flotte projekter og bliv klogere på mulighederne, når I bygger med Levehuse.

Funder Nørskov - Nyt boligområde

Fritliggende enfamiliehus med udhus og carport

Tankerne omkring vores nye projekt

I forbindelse med udvikling af dette nye boligområde har vi i Levehuse arbejdet med nøgleordene frihed, fritid og lækker arkitektur.

Frihed

I Funder udbydes 5 forskellige boligtyper med forskellige indretningsplaner og mulighed for at vælge boligstørrelse. Her er der mulighed for selv at være medbestemmende på indretningsplanen på jeres nye bolig. Vi gennemgår sammen jeres ønsker og ideer, hvor vi i fællesskab skaber jeres drømmebolig. I er selv medbestemmende på valg af inventar, lofter, klinker/trægulve, el- og vvs-artikler samt placering af vinduer – selvfølgelig inden for jeres afsatte budgetramme.

Hos Levehuse udvikler vi huse således, at der også er plads til fritid. Det betyder, at vores grunde alle er en overkommelig størrelse, sådan at fritiden også kan bruges på andre aktiviteter end havearbejde. Ligesom vi i vores stilrene arkitektur lægger vægt på moderne og vedligeholdelsesvenlige materialer. Kort sagt skal der i et Levehus være plads til et leverum, hvor fritidsinteresser og socialt samvær vægtes højt.

Lækker arkitektur

Vi tilbyder i dette projekt 5 forskellige stilrene husmodeller, som giver mulighed for at vælge mellem forskellige byggestilarter. For at skabe fællesskab, ro og en fælles harmoni har vi valgt, at hver type opføres i samme mursten. Ligesom der vil være en fælles farvenuance på alle boligerne, hvor alle mursten leveres fra Egernsund Tegl.

 

Se brochure

Book fremvisning

Vi viser gerne nogle af vores igangværende byggerier og vores prøvehus på Safranvej frem. Book din fremvisning direkte hos Pernille på 70 87 62 88 eller mail pbl@levehuse.dk

Har du spørgsmål vedrørende denne bolig?

Kontakt os i dag på telefon: 70 87 62 88
Eller send en e-mail til pbl@levehuse.dk